SÜLEYMAN TOMAÇ'' HAYIRLARIMIZ DEVAM EDECEK''

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Süleyman Tomaç yaptığı konuşmada, Daha önce İstanbul’da görüştüğümüz hayırsever iş insanı Mehmet Ali Kancıoğlu'na vekaleten, Trabzon’un Sürmene ilçesinde engelli kardeşlerimize kazandıracağımız Sürmene Saniye-İlyas Kancıoğlu Özel Gereksinimli Bireyler Okulu'nun temelini Cumartesi günü atacağımız için çok mutluyum.
Gönül isterdi ki Temeli  engelliler gününe denk getirebilseydik. İnşallah bu proje ilk olacak ve gerisi gelecek. Tomaç konuşmasında başta KANCIOĞLU şirketlerinin sahibi hayırsever iş insanı Mehmet Ali Kancıoğlu ve hayırsever diğer iş insanlarını hayırla andıktan sonra bu projeye katkısı bulunan başta MHP meclis üyelerine, Sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün beye, meclis üyesi Mustafa Yaylalı beye ayrı ayrı teşekkür etti.MHP Grup Başkan Vekili Süleyman Tomaç'tan sonra söz alan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ;


 

RAHMİ ÜSTÜN’DEN DAVET VE TEŞEKKÜR
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ise konuşmasında ; Hayır sever İş İnsanı Mehmet Ali Kancıoğlu tarafından Sürmene'de yaptırılacak olan ve 24 Eylül Cumartesi günü Saat 10’da Trabzon’umuzun ve Sürmene'mizin hamisi  İçişleri Bakanımız  Sayın Süleyman Soylu ve Üst düzey katılım ile temelini atacak olduğumuz Sürmene Saniye-İlyas Kancıoğlu Özel Gereksinimli Bireyler Okulumuzun temel atma törenine tüm halkımızı davet ediyorum .

Üstün; Engelliler Orta Okulu Sürmene ,Çaykara,Of.Dernekpazarı,Hayrat,Köprübaşı,Araklı ve Arsin ilçelerindeki Engelli kardeşlerimize hizmet vereceğini belirterek Engelliler Orta Okulu'nun önemine vurdu yaptı.  
Üstün konuşmasının devamında ;Trabzonlu hayır sever İş İnsanı KANCIOĞLU Şirketlerinin sahibi sayın Mehmet Ali kancioğlu'na Sürmene'mize yapacak olduğu Engelliler Ortaokulu için Sürmeneliler ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Başkan Üstün ayrıca Engelliler Orta Okulu'nun Sürmene'ye kazandırılmasında yoğun mesai harcayan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkan Vekilimiz Sayın Süleyman Tomaç beye ,Projede emeği geçen Mustafa Yaylalı ve Ufuk Hoş beye,Milli Eğitim Bakanlığı çalışanları ile Sürmene Milli Eğitim Müdürlüğü personeline şahsım ve Sürmeneli hemşerilerim adına sonsuz teşekkür ederim . Allah hayırlarını kabul etsin .