AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu Of ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaşlı, engelli ve özel gereksinimli bireyleri ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını iletti. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, AK Parti Of İlçe başkanı Ahmet Çapoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Trabzon İl yönetim Kurulu Üyesi Erkan Öztürk ve teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirdiği programlarda Of Ticaret ve Sanayi Odası, Of İlçe Sanayi Esnafı, Of Kaymakamlığı ve taziye ziyaretlerinin ardından yaşlı, hasta ve dezavantajlı bireyleri evlerine misafir olarak kendileri ve aileleriyle görüştü. 


Yaptığı ev ziyaretlerinde hasta ve yakınları ile yakından ilgilenen Milletvekili Ayvazoğlu ailelerin istek ve taleplerini dinleyerek "Allah'a şükür ülkemiz geçmişte yaşadığı sağlık sistemindeki problemlerini geride bıraktı. Artık dünyada örnek gösterilen bir devlet haline geldik. Geçmişte, hem sağlık yönünden hem de sosyal devlet olma anlamında imrendiğimiz ülkelerle artık yarışır hale geldik. Hatta bazı alanlarda da onları geride bıraktık diyebiliriz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bir çok alanda olduğu gibi sağlık hizmetlerimizde de adeta bir devrim yaptık. Yaşlı, engelli ve özel gereksinimli bireylerin her türlü ihtiyaçlarının karşılanmasında devletimiz tüm desteği sağlamaktadır. Hastalarımızın ve yaşlılarımızın artık evlerin baş köşesinde hakettikleri saygı ve sevgi ile bakımları yapılmakta. Bu günlere kolay gelmedik. Allah'ın izniyle yine bu güzel insanların duasıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yolumuza güçlenerek devam edeceğiz."ifadeleri kullandı. 


AK Parti'nin her zaman yaşlı, hasta ve dezavantajlı bireylerin yanında olduğunu ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu "Devletimiz tüm imkânları ile her zaman dezavantajlı vatandaşlarımızın ve ailelerinin yanında oldu olmaya da devam edecek Allah’ın izniyle. Bu vesile ile Allah'tan hastalarımıza şifa, yaşlılarımıza huzur ve sağlıklı bir ömür , çocuklarımıza mutluluk , başarı ve hayallerinin hepsini gerçekleştirmeyi nasip eylemesini diliyorum."dedi.