AKKAYA DORDMUND TRABZON TANITIM GÜNLERİ İÇİN EVLİYA ÇELEBİ OLDU 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Büyükşehir Belediyesi,Trabzon Vakfı ve Dordmund Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği ve Trabzon ilçe Belediyelerinin'de katılacağı Trabzon Tanıtım Günleri için Trabzon Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya'nın Yaptıkları unutulacak cinsten değil. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya son olarak İstanbul ve Almanya Dordmund arasındaki mekik dokumasının asıl sebebi olası bir aksaklığın meydana gelmemesi için var gücü ile çalışmakta. Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya en son Almanya'nın Dordmund Şehrine giderek Avrupa Trabzon Federasyonu ve Dordmund Belediye Başkanı ile bir araya gelerek yapılacak olan Dordmund tanıtım günlerinde Trabzon ve Çevresinden gelecek olan Misafirleri ve Avrupa'nın çeşitli Ülkelerinden gelecek olan Misafirlerini daha güzel karşılamak ve ağırlamak için elinden geleni yapmakta. 

Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Mustafa Akkaya Yurda geldiği gibi yine Dordmund tanıtım günleri için İlçe ilçe gezerek toplantı üstüne toplantı yaparak Trabzon delegasyonunun Almanya Dordmund kentinde yapılacak olan tanıtım günleri için donatısını yapmaya devam ediyor.