Maçka'da Çok Güzel Şeyler Oluyor 

Haber: Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

 Trabzon'un Tarihi ve Turistik yerlerinden olan en fazla Turistin ziyaret ettiği Maçka İlçesinde yol seferberliği ilan edildi. 
Maçka'da Tarihinin en büyük Yol Betonlama ,Asfaltlama,yeni yol açma seferberliği devam ediyor. Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan Önce işe Maçka Belediyesi Fen İşlerine ait makine parkını tepeden tırnağa yenilemekle başladı. Başkan Koçhan Maçka Belediyesine Parke ve Bordur fabrikası kurarak maliyetleri 4/1'e indirdi. Koçhan Şehir Merkezine Park Bahçe ve Çocuk Oyun alanları yaptırdı. Turistik İşyerleri yaptırarak şehre hem güzellik kattı hemde belediyeye gelir elde etti. Başkan Koçhan Maçka'ya iki tane seyir terası kazandırdı. Başkan Koçhan Maçka Sumela Manastırı arasına Teleferik İnşaatını Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinden geçirerek tüm ilçe belediyelerine fark attı. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan Yaylalardaki kaçak yapılaşmaya müsade etmeyerek doğayı koruyarak gelecek nesillere bozulmamış çevre bırakmayı hedefledi.Başkan Koçhan 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı öncesi Tüm Okul Bahçelerini Temizletip yıkattı. Koçhan her hafta Maçka'daki tüm mahallerin Camilerini ve yaşlıların evlerini temizleterek sosyal belediyeciliği ön plana çıkarttı. 

BAŞKAN KORAY KOÇHAN'IN RAKİPLERİ ORTAYA ÇIKAMAZ OLDU 

Başkan Koçhan Karadeniz'in en fazla turist çeken destinasyonuna sahip olan Maçka İlçesinde 100 Yıllık değişime imza atarak rakiplerinin gözünü korkuttu. Maçka Belediye Başkanı Ecz.Koray Koçhan Ak Parti İlçe Başkanı Sedat Kongur ile kol kola vererek Maçka İlçesine güzel bir hizmet için yola koyuldular.  Başkan Koçhan'ın Maçka'da yapmış olduğu bu kadar hizmetten sonra yaklaşan yerel seçimlerde karşısına aday adayının çıkma cesareti olacağını sanmıyoruz.