Bayram öncesi Sürmene bıçakları yok satıyor 


 Trabzon'un bıçaklarıyla ünlü ilçesi Sürmene'de üretilen bıçaklara, Kurban Bayramı öncesi yoğun talep gösteriliyor.

Sürmene'de İnternet Üzerinden satış yapmakta olan Muharrem Altıntaş yaptığı açıklamada , vatandaşların bıçaklara ilgi gösterdiğini belirterek, satışlardan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Altıntaş, https://www.surbicak.com Adlı İnternet sitemizin üzerinden güvenli satış yapmaktayız Müşterilerimiz ister sanal postla ödeme yapıyor isterlerse Kargo ile gönderdiğimiz ürünler eline geçince  kargo elamınına kapıda Ödemesini yapıyor.

 "Allah'a şükür bıçaklar elimizde kalmıyor. Daha önce bıçak sattığımız müşterilerimiz, bize 4-5 müşteri kazandırıyorlar. Müşterilerimiz memnun olunca biz daha çok memnun oluyoruz. Bıçaklarımız el yapımı ve Ömür boyu garantili." dedi.

- Bıçaklarda yerli üretim vurgusu

Altıntaş, kurban kesiminde kullanılacak bıçaklarının fiyatının değiştiğini belirterek, Türkiye'nin her yerine satış yaptıklarını ancak yurt dışına satışlarının olmadığını kaydetti.

Arapların bıçaklara ilgi gösterdiğine değinen Altıntaş özellikle Sürmene bıçaklarını tercih ettiklerini ve telefonla sipariş aldıklarını anlattı.

Bıçak satın alan Yıldırım Akyıldız ,bayramda kurban kesmek için 7 farklı boyda bıçak aldığını vurgulayarak, "Hepsi bana lazım, inşallah bayramda kullanacağım. Özellikle kendi kullanabileceğim bıçağı almaya çalışıyorum." diye konuştu.

Yerli üretime işaret eden Altıntaş, "Sürmene bıçağı, bizim kendi malımız, yerli üretimimiz. Özellikle kendi ürettiğimiz bıçağı kullanmayı tercih ediyoruz." ifadesini kullandı.

kapıda kargo elemanına yapıyor. Altıntaş,