5 yabancıya Kulüp bulun mesajı!




5 yabancıya "Kulüp bulun" mesajı!





Trabzonspor yönetimi, Derry City maçı kadrosuna alınmayan 5 yabancı oyuncusuna, "Kendinize kulüp bulun" dedi. Yönetim, lig başlayana kadar ayrılmamaları halinde 5 yabancı oyuncusundan az üçünün sözleşmesini feshetmeyi gündemine aldı.

"KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYORSUNUZ"

Yönetim, teknik direktör Mustafa Akçay’ın Derry City ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2'nci ön eleme maçının kadrosuna almadığı Zokora, Sol Bamba, Emerson, Cech ve Janko’ya, "Kadroda düşünülmüyorsunuz" diye bildirimde bulundu.

BÜYÜK ŞAŞKINLIK

Açıklamadan sonra özellikle Davraz kampına zamanında katılıp tüm hazırlık maçlarında forma giyen Cech ve Emerson, büyük şaşkınlık yaşadı. Sol Bamba’nın Fransa’da bir takımla anlaşmaya yakın olduğu öğrenilirken Janko’nun da kendisine kulüp bulamaması durumunda Trabzon’a dönerek durumunu yönetimle görüşeceği belirtildi.

ZOKORA’NIN GÖNDERİLME MALİYETİ 4 MİLYON TL

Fildişi Sahilli futbolcu Didier Zokora ise kulüpten geçmiş alacaklarının ödenmesini talep etti. Zokora, sözleşmesinin feshi karşılığında geleceğe dönük sözleşmesindeki rakamın ödenmesini istedi. Bu talebe şaşıran yönetim ise gönderilme maliyeti 4 milyon TL’yi aşan Zokora için kulübe resmi teklif gelmesini beklemeye başladı.

YÖNETİMDEN SAPARA'YA:"BİZE KOLAYLIK SAĞLA"

Bu arada Trabzonspor yönetimi, sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalacak olan Sapara’ya ise, "Bize kolaylık sağla" talebinde bulundu. Hazırlık maçında sakatlanan Sapara'nın 500 bin euro karşılığında sözleşmesini feshetmeyi kabul edebilyeceği belirtildi.