Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörü Samet Aybaba ve Teknik Direktör Ünal Karaman, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de katıldığı törenle 2’şer yıllık sözleşmeye imza attılar.

Tesislerde düzenlenen imza törenine Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, Başkan Vekili Cahit Sınmaz, As Başkan Emin Yumuşak, 2. Başkan Ümit Onatça, Basın Sözcüsü Tamer Gülcan, Hukuk İşleri Sorumlusu Avukat Demet Ertem ve Altyapı, Amatör Kulüpler Sorumluları Naci Heybeli ile Kazım Bozan da hazır bulundu.

Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Selahattin Aydoğdu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü’ye bizlere verdiği destek nedeniyle yönetim kurulu olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Aydoğdu’yu Samet Aybaba ve Ünal Karaman tercihlerini yaptığı için tebrik eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Kulüp Başkanımız Selahattin Aydoğdu ve çok değerli yönetim kurulu, Samet Aybaba ve Ünal Karaman gibi önemli isimleri göreve getirerek ulu çınarımızı çok emin ellere teslim etmiştir. Selahattin Aydoğdu başkanlığındaki Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulu, idare şekilleriyle de ilerleyen zamanlarda önemli başarılara imza atacaktır. Ayrıca Ünal Karaman Hocamız'ın Adana’yı tercih etmesi bizleri çok mutlu etti. Bizler fiziki ve manevi desteklerimizi sonsuz şekilde verip, Adana Demirsporumuz için Süper Lig yolunda ter akıtacağız” şeklinde konuştu.

Kendi memleketinde hizmet yapacak olmasının kendisini daha çok mutlu ettiğini dile getiren Adana Demirspor Kulübü Sportif Direktörü Aybaba, “Ben tarihi kulübümüzün yapılanması adına hizmet vereceğim. Saha içi görev ise tamamiyle Ünal Hocamın olacak. Sonuç olarak görevlerimizi en iyi şekilde yapacağız ve bu yolda hep el ele, gönül gönüle olacağız” dedi.

Adana Demirspor için görev yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Ünal Karaman da “Adana Demirspor adına çok büyük bir uyum içerisinde görev yapacağız. Gece gündüz demeden her zaman bu tarihi kulübümüz için bıkmadan çalışacağız. Güzel duygular ve tüm samimiyetimiz hiç bozulmadan hep birlikte bu yolda ilerleyeceğiz” diye konuştu.

Törenin sonunda 2’şer yıllık sözleşmeleri imzalayan Aybaba ve Karaman’ı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Aydoğdu ve tüm yönetim kurulu üyeleri tebrik etti.

Tören sırasında bir gurup taraftar da gelerek takımlarına destek verdiler. Adana Demirspor Kulübü’nün Genel Menejerlik görevine de Trabzonspor'da da görev yapan Emir Şiranlı getirildi.