Aslen Sürmeneli olup, Sürmene Orta Mahalle'de büyüyen Emre Aksoy bugün doğduğu yere, Sürmene'ye gelerek Sürmene Serender Dinlenme Tesisleri'nde Sürmeneli Trabzonspor delegeleri ile bir araya geldi. Başkan adayı Aksoy'u hemşerileri bu kutsal yolda yalnız bırakmadı.



Toplantı süresince kendisinin ve yönetim kurulu’nun projelerini anlatan Emre Aksoy, sorulan soruları ise sırasıyla yanıtlayarak delegelerin kafasındaki soru işaretlerine çözüm getirdi. Emre Aksoy “21 proje ile başlangıç yapıyoruz. Trabzonspor’a hibe yapabilme gibi bir durumumuz söz konusu değildir, yalan söyleme gibi bir lüksümüz yok. Ama Trabzonspor’un gelirlerini kat kat artırarak kendi içimizde gelişmeye çalışıp, Trabzonspor alt yapısının yanı sıra ilçe takımlarının alt yapılarına da yıllık 10-12 milyon dolar arasında bir bütçe ayırarak alt yapıya yöneleceğiz. Hedefimiz yabancı oyuncu sayısını yavaş yavaş sıfıra indirmek olacaktır. Kendi dinamiğimizi kendimiz oluşturarak, şehri de taraftarı da canlandırmak istiyoruz. Kulüple taraftarı eski günlerde olduğu gibi tekrar bir bütün haline getirmek istiyoruz ve bunun için de Trabzonspor’un layığı olduğu gibi takımımızı kendi şehrimizden, Trabzon’dan yöneteceğiz. ” Dedi.


rumumuz söz konusu değildir, yalan söyleme gibi bir lüksümüz yok. Ama Trabzonspor’un gelirlerini kat kat artırarak kendi içimizde gelişmeye çalışıp, Trabzonspor alt yapısının yanı sıra ilçe takımlarının alt yapılarına da yıllık 10-12 milyon dolar arasında bir bütçe ayırarak alt yapıya yöneleceğiz. Hedefimiz yabancı oyuncu sayısını yavaş yavaş sıfıra indirmek olacaktır. Kendi dinamiğimizi kendimiz oluşturarak, şehri de taraftarı da canlandırmak istiyoruz. Kulüple taraftarı eski günlerde olduğu gibi tekrar bir bütün haline getirmek istiyoruz ve bunun için de Trabzonspor’un layığı olduğu gibi takımımızı kendi şehrimizden, Trabzon’dan yöneteceğiz. ” Dedi.

Ayrıca Emre Aksoy yönetim listesine Sürmene'den Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Usta'yı da dahil etti.


Emre AksoyEmre AksoyEmre Aksoy