SÜRMENE ANADOLU LİSESİ VOLEYBOLDA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞUNA ADIM ADIM İLERLİYOR !

Haber: Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


Trabzon'da gençler kategorisinde takım halinde voleybol il birincisi olan Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Trabzon'u temsilen gittiği Erzurum'da oynadığı 4-7 Ocak Tarihleri arasında 4 maçın 3'ünü kazanarak Bölge Şampiyonluğunu elde etti ve 20-23 Ocak tarihleri arasında Kırşehir'de yapılacak olan Türkiye Gençler Voleybol Yarı Finallerine katılmaya hak kazandı.

Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi Kırşehir'de yapılacak olan Türkiye Gençler Voleybol Yarı Finallerinde Ankara Voleybol Federasyonu Spor Lisesi, Bursa İlhan Parşeker Endüstri Meslek Lisesi, İstanbul Fatih Davutpaşa Lisesi, Elazığ Karayaka Spor Lisesi, Malatyaka Endüstri Meslek Lisesi, Hatay Antakya Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Gaziantep Cumhuriyet Anadolu Lisesi ile karşılaşacak. 4 takım yarı final müsabakası oynadıktan sonra galip gelen 2 takım ise finallere katılmaya hak kazanacak.

Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Sürmene Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi Voleybol Takımı Antrenörü olan Adil Keleş öğrencilerinin büyük bir çalışma ve azimle bu seviyeye geldiklerini dile getirerek "Belkide her takımın çektiği gibi biz de maddi sıkıntılar çekiyoruz, sponsor ihtiyacımız var. Çocuklar ellerinden geleni yapıyorlar ve kısa sürede büyük bir gayret ve azim örneği göstererek buraya kadar birlik ve beraberlik içinde yürüdüler. Hedefimiz Türkiye Şampiyonu olmak. Kısıtlı imkanlarımız var. Sadece Sürmene'yi değil, aynı zamanda Trabzon'u Türkiye çapında temsil ediyor ve hem maddi hemde manevi anlamda destek bekliyoruz. Bugüne kadar voleybol takımımızdan maddi ve manevi desteğini eksik etmeyen Kahvaltı Dünyası'na takım olarak teşekkürü bir borç biliriz." şeklinde konuştu.

İşte şampiyon takımın kadrosu;

Furkan Yıldırım, Zübeyir Ulubay, Kemal Şahin Odabaşı, Serkan Çilingiroğlu, Muhammet İleri, Tarıkcan Bedir, Mehmet Fatih Yücealtay, Tarık Eşkin, Onur Alpaslan, takımın antrenörü ise yıllardır Hasan Sadri Yetmişbir Anadolu Lisesi'nin beden eğitimi öğretmenliğini yapmakta olan Adil Keleş, yardımcı antrenör ise okulun bir diğer beden eğitimi öğretmeni Salih Yılmaz.