İşitme Engelli Atletizm Milli Takımı, 21-23 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da yapılacak olan 2. Avrupa İşitme Engelliler Gençler Atletizm Şampiyonası hazırlıklarını sürdürüyor.

8’i bayan 22’si erkek olmak üzere toplam 30 sporcu ile hazırlıklarını sürdüren İşitme Engelli Atletizm Milli Takımı kampını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ziyaret etti. Cemalettin Yazıcı İşitme Engelliler Atletizm Federasyonu Genel Koordinatörü İbrahim Urgancı’dan çalışmalar hakkında kısa bilgi aldı.

21 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan şampiyona hakkında açıklamalarda bulunan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Cemalettin Yazıcı, “Şampiyona öncesinde İşitme Engelli Atletizm Milli Takımımız çalışmalarını Söğütlü Atletizm Stadı’nda sürdürüyor. Umarım Milli takımımız iki gün sürecek olan şampiyonadan en iyi dereceleri elde ederek tamamlar” şeklinde konuştu.

HEDEF 15 MADALYA

Trabzon’da muhteşem tesis de çalışmalarını son hızıyla sürdürdüklerini ifade eden İşitme Engelliler Atletizm Federasyonu Genel Koordinatörü İbrahim Urgancı, “Söğütlü Atletizm Stadı Dünya standartlarında bir tesis. Şampiyonaya çok kısa süre kaldı. Çalışmalarımızı sıkı bir program ile devam ediyoruz. Bu çalışmalar neticesinde inşallah hedefimize ulaşacağız. Hedefimiz en az 15 madalya olarak belirledik. Ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Öte yandan antrenman esnasında kısa süre çalışmaları izleyen İl Müdürü, daha sonra sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.