Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü Özel Sporcular Yüzme Branşında sporcu olan Batuhan Yakup Çakır, geçtiğimiz cuma günü Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük bölümünde yapılan seçmelerde Antrenörlük bölümünü kazandı.

Trabzon Büyükşehir Belediyespor’un tüm imkanları Batuhan Yakup Çakır’ın başarısı İçin seferber oldu.

Kariyerinde birçok şampiyonluk ve madalya bulunan Şampiyon sporcu yeni başarılara imza atmaya devam ediyor.
Antrenörü Onur Mutlu bu başarının daha başlangıç olduğunu, önlerinde Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu  Türkiye Yüzme Şampiyonası olduğunu belirtti.  Hem kara hem de su antrenmanlarıyla birlikte yoğun bir şekilde müsabakalara hazırlandıklarını belirtti.

BATUHAN'IN AİLESİ ŞAMPİYON İÇİN ŞU PAYLAŞIMI YAPTI 

Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Batuhan Yakup Çakır'ın Annesi Melek Çakır yaptığı açıklamasında ;

BATUHAN'IN HİKAYESİ 
Hayallerinin ilk sıralarinda geliyordu Üniversite okumak. Sonra Milli Sporcu olmak ve ehliyet alabilmek.  Size sıradan gelebilir bizim hayallerimiz . Bizi ancak bizimle empati yapabilenler anlar. Batuhan'ın Hikayedinin çok kahramanı var. Biri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu diğeri Antrenörden çok abilik yapan ve yaşam koçu olan Onur Mutlu.  Bizim yorulduğumuz yerde O devam etti.  Batuhan'ın hayatına ve hayallerine yön verdi. Hayatımızda görünmeyen kahramanlarımıza ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Iyi ki varsınız.