SABRİYE RAKİBİNE ACIMADI DÜNYA ŞAMPİYONU OLDU 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.comHaber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com Şengül'ün İran Kickboks Federasyonu tarafından İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda  düzenlenen şampiyonada bayanlar kategorisinde, profesyonel kickboks K-1 dünya şampiyonu olduğu belirtilerek, şampiyonaya 68 ülkenin katıldığı bildirildi.

Dünya Şampiyonluğu hakkında açıklama yapan Şengül, şampiyonaya iyi hazırlandığını belirterek, "Böylesine iyi bir organizasyonda Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğim için çok mutluyum. Aldığım şampiyonluk benim için çok önemli" dedi.

Bundan sonraki turnuvalarda da amacım hep şampiyonluk olacağını ifade eden Şengül, "Antrenörüm İskender Oflu ile bir başka organizasyona hazırlanıyoruz. Ondan da en iyi sonuçla ayrılacağımdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu..

Dünya Şampiyonu Milli Boksörümüz Trabzonlu Sabriye Şengül'e şampiyona boyunca desteğini esrigemeyen hep yanında destek olan Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Ak Parti eski Gençlik Kolları Trabzon İl Baaşkanı Mehmet Karaoğlu Maç sonrası Dünya Şampiyonu Şengülve Altın Kemeri ile beraber ilk fotoğraf çektiren kişi oldu .