MAÇ SAATİNE KADAR TÜM BİLETLER SATILACAK !

Trabzonspor Medical Park Basket takımı yarın Spor Toto Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ankara’da oynanacak karşılaşmada bordo-mavili taraftarların akın etmesi bekleniyor..

Konu ile ilgili Trabzonspor Medical Park Basketbol takımından bugün bir açıklama yayınlandı. Yayınlanan açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“Spor Toto Türkiye Kupası Sekizli Finali’nde Fenerbahçe Ülker’le, yarın 20.30’da Ankara Spor Salonu’nda karşılaşacağız. Taraftarlarımızın büyük ilgi göstermesini beklediğimiz Fenerbahçe Ülker maçında, kulübümüze ayrılan bin 900 biletin, maç saatine kadar tükenmesi bekleniyor

Spor Toto Türkiye Kupası çeyrek final maçında, yarın saat 20:30’da, Fenerbahçe Ülker ile Ankara Spor Salonu’nda karşılaşacak takımımız, bugün öğlen saatlerinde Ankara’ya ulaştı. Takımımız Ankara’da yapacağı ilk antrenman öncesi kampa girdi.

Fenerbahçe Ülker’le yapacağımız karşılaşma öncesinde Türkiye Basketbol Federasyonu, taraftarlarımızın salona giriş ve bilet alımı konusunda bazı kriterlere dikkat etmesi gerektiğini duyurdu.

Taraftarlarımız, yarınki maçın biletlerini, müsabaka saatine kadar 19 Mayıs Stadyumu Gençlik Parkı tarafındaki Biletix gişesinden temin edebilecek.

Taraftarlarımız salona, Cumhuriyet Caddesi tarafından geliş yapabilecek ve araçlarını 19 Mayıs Stadı otoparkına park edebilecek. Salon kapıları ise saat 16:30’da açılacak.

Güvenlik güçleri salonun çevresine biletsiz seyirci almayacak.

TBF otoparkına biletsiz taraftarların araçları alınmayacak."

Ayrıca Ankara Spor Salonu’ndaki randevuda Trabzonsporlulara bin 900 koltuk ayrıldı. Bugün itibariyle tarafımıza ayrılan biletlerin 310 tanesinin satıldığı, maç saatine kadar tüm biletlerin tükenmesinin beklendiği ifade edildi