Portekizli Teknik Direktör Jorge Jesus, uzun süre 10 kişi oynadığı ve 2-1 kaybettiği Bitexen Giresunspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Portekizli çalıştırıcı, “Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Neden beklemiyorduk, çünkü maça iyi başlamıştık. Hem ofansta, hem de defansta baskılı bir oyun sergiliyorduk. 11’e 11 iken rakibimiz neredeyse kalemize hiç gelemedi. İlk 45 dakikada iyi seviyede oyun sergiledik. İkinci yarıya başladığımızda 10 kişi olmamıza rağmen yine iyi bir oyun sergiliyorduk, önde basmaya devam ediyorduk. Sahada oyuna baktığımızda 10 kişi olduğumuz fark edilmiyordu ama sonrasında iki gol yedik. Bir tanesi ikinci bir top sonrası gelen goldü, diğerinde de Serdar Aziz yere düştü. Ki futbolda bu tarz şeyler olabiliyor, bazı şeyleri kontrol edemeyebiliyorsunuz ama takımım bugün iyi mücadele sergiledi. Hala ligde birinci sıradayız. Bu sene ligde iki mağlubiyetimiz var. Bir tane de Şampiyonlar Ligi ön elemesinde mağlubiyet aldık. Bu üç mağlubiyetimizde de maçlarda 10 kişi kaldık. Bu da gösteriyor ki bizim bir maçı kaybedebilmemiz için ancak bir kişi eksik oynamamız gerekiyor. Kolay değil tabii ki ama oyuncularım iyi mücadele gösterdi.” dedi.
 
Dünya Kupası arası içinse Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, “Bu ara Fenerbahçe’ye çok iyi gelecek. Çünkü yükü ve yorgunluğu artan çok fazla oyuncumuz var. Ligde bizim kadar resmi maç oynayan takım yok. Tüm turnuvaları baz aldığımız zaman yaklaşık 26 maç yaptık. Dolayısıyla bunun da bedelini sakatlıklarla ödüyoruz. Bu aranın sakatlıkların iyileşmesi anlamında da bize iyi geleceğini düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.