FATMA ŞAHİN NAGİHAN KALYONCU'DAN SONRA TRABZONA DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU GÖTÜRDÜ...


FATMA KELEŞ TRABZON'UN HAKLI GURURU OLDU ....


 


Çukurçayır Beldesporlu Fatmanur Keleş Dünya Muay-Thai şampiyonasında rakiplerini dize getirerek altın madalya kazandı. Antalya ilinin Alanya ilçesinde yapılan Türkiye şampiyonasında başarılı olarak İstanbul Ahmet Cömert Spor Salonunda yapılan Dünya Muay-Thai şampiyonasına katılma hakkı kazanan 54 kilodaki Fatmanur Keleş, finalde Alman rakibini devirerek gençler kategorisinde dünya şampiyonluğunu elde etti. 


HERKESİN EMEĞİ VAR


Dünya Gençler Muay-Thai şampiyonu sporcu Fatmanur Keleş, çalışmalarının karşılığını aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Fatmanur, “Çok yoğun bir çalışma temposunun ardından katıldığımız Türkiye şampiyonasında başarılı olduk. Ardından da Dünya şampiyonasında başarılı olarak istediğimiz ve özlemini duyduğumuz şampiyonluğu elde ettim. Bu başarıda hocamız ve ailemin de desteklerinin emeği vardır” diye konuştu.


GURURUMUZ OLDU


Fatmanur’un Çukurçayır’ın gururu olduğunu belirten Çukurçayır Beldespor antrenörü Gökhan Bektaş, “Kulüp olarak öncelikle ahlaklı sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz. Fatmanur’da hem ahlak konusunda başarılı hem de elde ettiği başarılarla bizlerin gururu oldu. Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etti. Bizlere desteklerini esirgemeyen Çukurçayır Belediye Başkanı Sabri Baysal ve Kulüp Başkanımızı Hasan Usta’ya teşekkür ederiz” ded