TRABZONSPOR'DA BAYRAMLAŞMAYA ÇEVRE BAKANI BAYRAKTAR KATILDI 



Haber : Ömer Altıntaş  / Muharrem Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 



Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene başta Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu, Çevre ve Şehircilik Bakan Erdoğan Bayraktar, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, Trabzonsporlu bazı futbolcular, 1461 Trabzon Kulüp Başkanı Şaban Bülbül, Teknik Direktör Kadir Özcan, Teknik ekip ve futbolcular  teknik ekip ve camianın önemli isimleri ve vatandaşlar katıldı.



Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na Mustafa Akçay ve Trabzoınsporlu futbolculara yoğun ilgi gösterilen bayramlaşma töreninde futbolcularla resim çektirmek isteyen vatandaşlar renkli görüntülere sahne oldu.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bayramlaşma tönerinde yaptığı konuşmada Herkesin bayramını kutladığını belirterek ''Yolumuza Gerçekten samimi olan gerçekten Trabzon'u ve Trabzonsporu sevenlerle devam edeceğiz. Bu bizim için önemli Trabzon denince akla Trabzonspor geliyor. Bu önemi bilenlerle yolumuza devam edeceğiz. Günden güne Trabzonspor'un başarıya ulaşması için şevkinin ve moralinin artması için Trabzon'un gelişmesi kalkınması için hep beraber gayret edeceğiz. Ben bu bdoğrultuda hem taleplerini bize ileten hem de samimi uyarılarını bize ileten ve yol gösteren çok değerli Trabzon halkına Trabzonspor'u yürekten sevenlere teşekkür ediyorum. Bir kere daha Trabzon'un Trabzonspor'un bayramını tebrik ediyorum. Sizlerede teşrif ettiğiniz için çok çok teşekkür ediyorum'' dedi.



TRABZONSPOR'UN HAKLILIĞINI GÖSTERMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR



Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise amaçlarının, Türkiye'deki çirkin yapılanmayı bozmak, futbolun bir eğlence olduğunu herkese göstermek olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Biz koltuk sevdalısı değiliz, hizmet sevdalısıyız. O yüzden halkın sevgisini gördükçe şevkimiz artıyor. İnşallah bize bu sevgiyi gösteren insanlara karşı mahcup olmayız. Bayram, birliğin, beraberliğin sağlanması için Allah'ın bir lütfudur. Bakanımızın dediği gibi samimi bir şekilde Trabzonspor'u dert edinenlerle birlikte sorunları aşacağımızı düşünüyoruz. Yaşanan olumsuzluklar var ama bayramda bunlar konuşulmaz. İnsanlar bizi ceza vererek susturacağını sanıyorsa aldanıyorlar. Biz bu güzel günlerde güzel sözler kullanmak istiyoruz ama bayram sonrasında Trabzonspor'un haklılığı için Trabzon'un insanının nasıl mücadele edeceğini insanlara göstermek bizim boynumuzun borcudur."



Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesislerindeki Bayramlaşmaya Köprübaşı AKP Belediye Başkan Adayı Mustafa Onay ,Yomra AkP Belediye Başkan Adayı Ziya İskender Eski Yeni Yöneticiler katılırken Başkana yakın Olan bazı isimlerin Bayramlaşmada olmayışı göze çarptı