AZİZ YILDIRIM ''RİZE OLAYI AYDINLATILMADAN MAÇLARIMIZ YAYINLANAMAZ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Fenerbahçespor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım Fenerbahçe - Rizespor Futbol Müsabakası sonrası Trabzon'a hareket ederken Sürmene'de uğradığımız silahlı saldırının faillerinin bulunamaması halinde futbol zan altında kalacak ve bizde bu failler bulunana dek maçlarımızı yayınlatmayacağız dedi. 
Çaykur Rizespor maçı dönüşü takımın uğradığı silahlı saldırıya değinen Yıldırım, bu olayın aydınlatılmasının sporu karanlıktan kurtaracağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Toplumda kargaşanın daha da büyümesini yaratan nedenlerin birisi de Rize olayıdır. Rize olayı aydınlanmadığı müddetçe bu, tarihte faili meçhul cinayet anlamında devam edecektir. Orada bir cinayet işlenmeye çalışılmıştır. Devletten bunu bekliyoruz. Maalesef görüyoruz ki kapatılmaya çalışılıyor. Bir an önce faillerin bulunmasını devletten istiyoruz. Türkiye'nin birlik ve beraberliğe, bütün siyasilerin de artık 'ben, sen' kavgalarını bırakarak bu ülkenin yaşaması için geçmişte olanları bırakıp, başımıza gelecekleri çözüp, olayların önüne geçip ondan sonra hesaplaşmayı yapmalarını da tavsiye ederiz. Ülkede mutlu olmak istiyoruz, mutlu yaşamak istiyoruz"dedi.