ALKIŞLAR ARAKLI'LI DÜNYA GÜREŞ ŞAMPİYONU ŞÜKRÜ AKYILDIZ'A 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com Trabzon Araklı Güreşçi Fabrikası gibi . Şimdiye kadar Trabzon'dan Çıkan Güreşçiler Araklı ilçesinden olması Güreş'de Araklı'nın başarısının tesadüf olmadığını gösteriyor .
Amerika'da devam eden 16. Polis ve İtfaiye Oyunları'nda mücadele veren İstanbul İtfaiyesi, ilk müsabakalarında 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi, ilk kez katıldığı 16. Dünya Polis ve İtfaiye Oyunları (World Police & Fire Games 2015) yarışlarında fırtına gibi esiyor. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 60 ülkeden 12 bin polis ve itfaiyecinin katıldığı organizasyonda 15 itfaiyeci ile 20 dalda mücadele veren İstanbul İtfaiyesi, ilk çıktığı müsabakalarda toplam 5 madalya kazanma başarısı gösterdi. Yarışların üçüncü gününde ilk müsabakalarına yüzme, güreş ve bench press branşlarında çıkan İstanbul İtfaiyesi, 1 altın, 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

MİNDERDE 4 MADALYA BİRDEN

Güreşte 70 Kg Grekoromen stil müsabakalarında rakiplerini mağlup eden Şükrü Akyıldız altın madalyanın sahibi olurken, Serbest stilde de gümüş madalyayı kazandı. 74 Kg'da Ramazan Alpul, Serbest ve Grekoromen stillerde gümüş madalyayı boynuna taktı. Bench Press branşında 45-49 yaş kategorisinde 90 ve 100 Kg kaldıran Ali Osman Aygun, 3'üncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

www.trabzonhaber24.com Ailesi Adına Milli Güreşçimize Başarılar diliyor Tebrik ediyoruz .