Toplamda 167 oyun severin katıldığı Playstation Turnuvasında heyecan doruklarda yaşanıyor.
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, turnuva süreci boyunca rutin belediyecilik hizmetlerinden fırsat buldukça oyuncuların heyecanına ve yarışma atmosferine ortak oldu.


SANALDA DA SPOR YAPARIZ
Playstation Turnuvasına katılarak yarışmacılarla birlikte keyif dolu anlara tanıklık eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yediden yetmişe herkesin ilgisini cezbedebilecek spor faaliyetleri düzenlemesiyle Akçaabatlılardan takdir topluyor.
Hem gerçek hayatta hem de sanal alemde Akçaabatlı hemşehrilerinin her kesimini ilgi alanlarına yönelik sportif faaliyetlerle buluşturan Başkan Ekim, çevre il ve ilçelere de örnek oluyor.
Playstation Turnuvasına katılarak yarışmacılarla sohbet eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Biz, Akçaabat halkı olarak spor yapmayı çok seviyoruz. Akçaabat Belediyesi olarak hemen hemen tüm vatandaşlarımızı da ilgi alanlarına yönelik olarak sporun her dalıyla buluşturmaya özen gösteriyoruz. Günümüz dünyasında her geçen gün teknolojik gelişmelerin bir yenisine daha şahit oluyoruz. Teknolojiyi doğru kullandığımızda bize yarar sağlar; yol aldırır. Bu sebeple teknolojik gelişmelerin olumlu nimetlerinden yararlanmak istedik ve Playstation Turnuvasını düzenledik. Bu turnuva gençler tarafından çok ilgi gördü; çok sevildi. Yarışmalar oldukça heyecanlı geçiyor. Ben de yarışmanın heyecanına gençlerin başarılarına ortak oluyorum. Biz, Akçaabat olarak hem gerçekte hem sanalda sporu çok seviyoruz; her yerde sporun her türlüsünü icra ederiz. Gençlerin coşkusu Playstation Turnuvasını bir E-Spor Şenliğine dönüştürdü. Coşkulu genç kardeşlerime turnuvada başarılar diliyorum.” Dedi.