YAVUZ AYDIN TRABZON'DA MHP RÜZGARINI KASIRGAYA ÇEVİRDİ İLK DEFA BİR SİYASETCİ TÜRKİYE'DE SOKAKTA ADAYLIĞINI AÇIKLAMA CESARETİ BULDU 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

İlk defa bir Millet Vekili Aday Adayının belkide Türkiye'de Meydan'da Adaylığını İlan Etmesi kadar tehlikeli bir durum olmamasına rağmen korkmadan ipi göğüzledi ve sanıldığı gibi korkulacak bir durumun olmadığını aksine Trabzon'da yeni bir çağ başlatarak Sokak'ta Miting gibi Aday Adaylığını açıklması ve Trabzon'un içinde ilk olması ve son olması Basın açıklaması yapacağı Sokağı hınca hınç doldurup karşısındaki siyasilere diğer parti Millet Vekili Aday Adaylarına bakın biz sokaktan geldik arkamızda Ülkücü kardeşlerimiz var sokağın temsilcisiyiz korkusu saldı.

Yavuz Aydın başarılı bir iş adamı. Sağlık yatırımları var. Termal turizminde de söz sahibi. Balıkesir’de bu anlamda tesisleri bulunuyor. Üstelik genç ve dirençli.

İlçesi Beşikdüzü'yle ilişkisini hiç kesmemiş, köyünde evini yapmış, baba topraklarına geldiğinde otelde değil evinde kalan yürekli bir Trabzonlu Yavuz Aydın. Parti dinamikleriyle olduğu gibi, şehir dinamikleriyle de hemen sıcak temas kuran Aydın, listeye girip girmemesinin önemli olmadığını belirterek, “Bir kere biz bu kulvara girdik. Artık Trabzon sevdamızdan geri dönüş yok” ifadelerini kullanıyor. Aydın’ın Trabzonspor'la yakından ilgili olması da dikkat çekmiyor değil.