2023 seçimlerinde yeniden milletvekili adayı olması beklenen İş İnsanı Vehbi Koç AK Parti teşkilatlarıyla diyaloglarını sürekli sıcak tutarak yaptığı programlar kapsamında Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle kahvaltı programında bir araya geldi. 

2023 seçimlerinin Trabzon, Türkiye ve dünya için büyük önem taşıdığını ifade eden iş insanı Vehbi Koç “ 2023 Türkiye’nin dünyada söz sahibi olacağı Trabzon’un da Türkiye’nin önemli stratejik şehirlerinden biri haline geleceği bir sürecin başlangıcıdır. Yeni yüzyılda Türkiye’nin bölgesel bir güç olarak dünyaya yön veren bir ülke haline gelebilmesi şehrimizin de bölge ülkelerine olan yakınlığı hasebiyle tarihi stratejik önemini yeniden kazanabilmesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin güçlenerek yoluna devam etmesi şarttır.” dedi.

AK Parti Of İlçe Teşkilatını yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik eden Vehbi Koç konulmaşmasını şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde zaferle çıkabilmesi adına Of teşkilatlarımızın sahadaki çalışmalarını yakından takip ediyor, birlik ve beraberlik içerisinde sahada vatandaşlarımızın dertlerini çözen onların yolunu açan ve desteğini alan çalışmalarınız dolayısıyla sizlere teşekkür ediyorum. İnşallah 2023’ü hep birlikte kazanacağız, hep birlikte gelecek yüzyıla Of’tan büyük bir mesaj vereceğiz.” 

Trabzon’un geleceğin stratejik bölge merkezlerinden biri olacağının altını çizen İş İnsanı Vehbi Koç “Kıymetli dava arkadaşlarım hiç şüpheniz olmasın yeni yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacaktır. Ve bu yeni yüzyılın en önemli stratejik ve üretim merkezlerinden biri de Trabzon olacaktır. Bizlerin yapması gereken Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a nefsimizi ve beklentilerimizi bir kenara koyarak daha çok destek olmaktır, daha fazla oy kazandırmaktır. Zaten İlçemize ve şehrimize önemli yatırım ve çalışmalar yapılıyor, yapılmaya da devam edecek. Devamlılığı sağlamak, istikrarı sürdürmek, yatırımları ve üretimleri arttırmak için hep birlikte büyük bir mücadele içerisine gireceğiz. Bu vesileyle bir kez daha emek ve gayretlerinizden dolayı İlçe Başkanımız Sn. Ahmet Çapoğlu başta olmak üzere teşkilatımızın tüm kademelerine teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.