VALİ ABDİL CELİL ÖZ ARAKLI'DA ÇİZGİ ALIŞ VERİŞ MAĞAZASINI AÇTI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Eski Of Belediye Başkanı Trabzon Büyükşehir Baş Danışmanı Murat Saral'a Ait  Araklı’da Çizgi alışveriş merkezini Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Dualar eşliğinde açtı.Alışveriş merkezinin açılışına Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Arsin Kaymakamı Ergün Baysal, Of Kaymakamı Eren Arslan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Müftüsü Osman Zeki Yağcı,  Araklı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu, Araklı Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışta konuşma yapan Murat Saral; ‘’alışveriş merkezimizi özellikle Trabzon’un ikinci büyük ilçesi olan ve ticari bölge bakımından gelişme gösteren Araklıda açmayı planladık. İnanıyorum ki Araklıya faydalı ve ticareti yönünü geliştirecek bir alışveriş merkezi inşa ettik. Araklıya ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum. Bizleri kırmayıp açılışımıza icabet eden başta Sayın Valimiz Abdil Celil Öz’e, Büyükşehir Belediye Başkanımız  Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal’a, Arsin Kaymakamı Ergün Baysal’a, Of Kaymakamı Eren Arslan’a, Emniyet Müdür Ahmet Eker’e, daire amirleri ve vatandaşlara teşekkür ediyorum’’ dedi. Sözlerini sonlandıran Saral sözü Vali Öz’e devretti.

Konuşma yapan Vali Öz şunları söyledi; Araklı’da birçok büyük mağazalar açılmaya başladı. Bu durum Araklı’nın gidişatının ve ticari verimin getirdiği artılardan ötürüdür. Çizgi Alışveriş merkezi hayırlı olsun’’ dedi.

Ev sahipliği yapan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ise; Araklımıza açılan büyük mağazaların ticari akışı geliştirdiğini ve ilçenin ekonomisinin buna verimli olduğunun kanıtıdır. Araklıyı daha da büyütmeye devam edeceğiz. Yatırımcıların gözü Araklıda ve bu ilçenin kalkınması açısından önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle eski Of Belediye Başkanımız Murat Saral’a hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum’’ dedi.

Açılışa katılan Araklı Müftüsü Osman Zeki Yağcı dualar eşliğinde açılışın hayırlara vesile olmasını temenni etti. Kurdele kesimine geçilirken kesim merasimini Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gerçekleştirdi. Gümrükçüoğlu ve beraberinde ki Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal, Arsin Kaymakamı Ergün Baysal, Of Kaymakamı Eren Arslan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Müftüsü Osman Zeki Yağcı, Araklı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Tanrıkulu kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdiler.