ÜMİT ORAN'DAN TRABZON CHP'YE DESTEK 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Sosyalist Enternasyonal CHP Temsilcisi Ümit Oran Trabzon  CHP İl Binasında CHP Milletvekili Adaylarına destek olmak için bir açıklamada bulundu . Ümit Oran Buradan sesleniyorum uyarıyorum Devletin Valisi Emniyet Müdürleri CHP Yöneticilerine baskı kurmasınlar . Devletin Valisi savcısı Emniyet Müdürü CHP Teşkilatına Baskı yapmasın sizlerin görevi CHP'ye Baskı kurmak değil bu demokratik değil . Umut Oran Unutmayın bunu burada açıklıyorum ben Aday değilim ama CHP'nin bir oyunun dahi peşinde olacağım ayrıca 1 Kasımda Seçim Sonrası Oluşacak Hükumet senaryolarında Ak Parti ile Kesinlikle Koalisyan da CHP Olmayacak olmayacak bu böyle bilinsin dedi. 

HALUK PEKŞEN 
Ak Parti Hükumeti Karadeniz halkının  Ormanına ,Yayladaki Evlerine,Milli Parklarına el Koyarak Araplara Peşkeş Çektiğini Resmen İspat ettim . Vatandaşa Aksa Adı altında Kazık Paralar ödettiler . Vatandaşa Dünyanın en Pis Suyunu içiriyorlar Trabzon'da neden bu kadar Fazla Hastane var Açıklayın bakalım elbette olur bu hastaneler bile yetmeyecek çünkü bu suyu içen bu kadar kolibasili alan vatandaş nasıl hasta olmasın . 

Yatırım Adası Diyorlar Çamburnu Gemi sanayi Dediler yıllar oldu 20 kişi çalışmıyor hani 5.000 Kişi İşe Alacaktınız. Hani Dış Hastanesi ben Olmasam hala İnşaatı durmuş şekilde Trabzon'un içinde kirlilik yaratacaktı biz el koyduk Yeniden İhale edildi. Trabzon'da AK Partili İş Adamları İşçilerin Banka Hesabına Yatan Paranın bir kısmını tekrar elden geri aldıklarını biliyorum ve bunlarında peşinde olacağım haberleri olsun dedi.