Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, çeşitli açılış ve programlara katılmak, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mardin'e geldi.

Havalimanında Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mahmut Demirtaş tarafından karşılanan Bakan Karaismailoğlu, daha sonra valilik makamına geçti. 

Şeref defterini imzalayan Karaismailoğlu, ardından valilik makamına geçerek bir süre Demirtaş ile görüştü. Bakan Karaismailoğlu, sonra basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.


Karaismailoğlu, Mardin programı doğrultusunda AK Parti Mardin İl Başkanlığınca düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldıktan sonra Derik ilçesinde taziye ve geçmiş olsun ziyaretlerinde bulundu.

Derik ilçesindeki ziyaretin ardından Bakan Karaismailoğlu, beraberinde Karayolları Genel Müdürü Abdülkadir Uraloğlu olduğu halde çalışmaların sürdüğü Ceylanpınar-Kızıltepe Yolu, Kızıltepe Güney İmar Çevre Yolu ve Kızıltepe-Mardin Havalimanı Toplayıcı yollarında incelemelerde bulunduktan sonra Kızıltepe ilçesinde esnafı ziyaret etti.