AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, Sürmene'nin köylerini sırasıyla gezerek ve halka bir araya gelerek köy halkının sorunlarını yerinde dinlemeye devam ediyor..

Pazar günü olmasına ve hava şartlarının olumsuz olmasına rağmen günün erken saatlerinde seçim çalışmalarına başlayan Üstün, beraberinde AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatı ve AK parti Sürmene Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla sırasıyla Çimenli, Konak, Yukarı Ovalı ve Aşağı Ovalı köylerini ziyaret etti.

Üstün, ziyaretleri esnasında seçimi kazanmaları durumunda halkla irtibatlarını koparmayacaklarını dile getirerek, "Seçim sonrasında da halkla irtibatımızı koparmayacağız. Seçime kadar muhtarlara, muhtar adaylarına eşit mesafede duracağız. Seçilen muhtar, bizim muhtarımızdır. Hangi muhtar adayı seçilirse seçilsin biz seçim sonrası onunla birlikte çalışacağız. Bir köyün sorunlarını en iyi muhtar bilir, muhtar dile getirir. Bizim için muhtarlar birer meclis üyesinden farkı olmayacak. Muhtarlar mahallelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını ve çözüm önerilerini bizlere iletecek, bizler de elimizden geleni hep birlikte yapacağız. Güzide ilçemiz Sürmene'yi hep birlikte yöneteceğiz. Destek sizden, yönetim ise birlikte olacak." şeklinde konuştu.

Üstün, köy ziyaretleri sonrasında ise Ormanseven Beldesi'nde merhum Sebahattin Tokgöz'ün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze törenine katılarak Tokgöz ailesine sabırlar diledi. Cenaze sonrasında ise Üstün, Sürmene'de katıldığı Seyyare Duman ve Caner Demir çiftinin nişan töreninde kısa bir konuşma yapıp, genç çifte mutluluklar diledi.

Üstün, akşam saatlerinde ise Erbakan Vakfı'nın düzenlediği ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Erbakan'ın da konuşmacı olarak katıldığı merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama Programına katıldı..

Muharrem Altıntaş
www.trabzonhaber24.com