SAADET PARTİSİ GEÇİM İTTİFAKI STARTINI VERDİ

Trabzon Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt  www.trabzonhaber24.com  haber sitemizi ziyaret ederek İmtiyaz sahibi Gazeteci Ömer Altıntaş ile görüştü. Kurt görüşmesinde  ''Geçim İttifakını '' başlattıklarını duyurdu. Kurt vatandaşın seçim değil geçim sıkıntısı içinde olduğunu bunun için ''Geçim İttifakını''başlattıklarını ifade etti. Başkan Kurt 18 İlçede Genel Başkan Yardımcımız Konya Milletvekilimiz ile sahada esnafın dertlerini dinledik dinlemeye devam edeceğiz. Kurt 100  bin büuroşür bastırdık vatandaşımıza dağıtacağız. Saadet Partisi İl Başkanı Kurt bu kampanyamız Ağustos ayına kadar devam edecek kampanya sonrası yeni bir kampanya ile sahada olacağız. Kurt parti olarak devletten hiç bir kuruş almadıklarını gönülden particilik yaptıklarını harcanan her kuruşu partili arkadaşlarımız cebinden harcamaktadır . Bu kampanyamıza sivil toplum örgütleri STK ziyaretleri de yaparak onlarla toplantı yapacağız onları da dinleyeceğiz. 

ERZİNCAN -TRABZON DEMİRYOLU'NU BEKLİYORUZ
Başkan Kurt Cumhurbaşkanı Sayın Tayyip Erdoğan'ın bile Trabzon Meydanından halka söz verdiği Erzincan Trabzon Hızlı Tren projesi bile hala yapılmadı . Trabzon için Tramvay ise gündemden hemen kaldırıldı. 

MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARINI BEĞENMİYORUM 
Başakn Kurt mevcut belediye başkanlarını beğenmiyorum  istediklerini yapıyorlar Şehir Planlamacılarına ve işi bilenlere  STK'lara sormuyor dinlemiyorlar. Şehir dışındaki Planlamacılarla çalışıyorlar sonuç ortada Boztepenin bağtına betonları soktular. 

TERMİNAL YAPILACAK ALAN HİÇ MÜSAİT DEĞİL 
Trabzon'a yapılacak olan yeni Terminal binasının yeri için bu kadar diretilmesini hiç anlamış değilim dere yatağına terminal'mi olurmuş bu şehri dinleyelim halkın ve ilgili STK'ların söylediklerini önemseyelim . 

YAPTIKLARI EN GÜZEL İŞ SEÇİM ÖNCESİ PROJE MAKETİ
Başkan Kurt yaptıkları en güzel iş seçim üzeri proje maketi açıklamak o kadar güzel yapıyorlarki, o kitapcıklarda yayınlanan 61 proje nerde yapıldı . Botanik parkı hiç gördünüz'mü ne halde . İcraata gelince ortada koca bir hiç .

Maketlerle olsa güzel olacak Arsin Yatırım Adası ,Sürmene Gemi Sanayi nerde kaldı hani 5 Bin kişi istihdam edilecekti kaç yıl oldu hala 500 kişi istihdam edilmedi .Akyazı proje alanı na ne oldu eser varmı o yapılan proje nerede kaldı . 

İKTİDAR PARTİSİ İL BAŞKANI MUHALEFET PARTİ İL BAŞKANLARI İLE HER AY TOPLANMALI 
Saadet partisi il Başkanı Cevat  Kurt''un birde önerisi vardı. .  Kurt İktidar Partisi İl Başkanı her ay muhalefet partili İl Başkanları ile bir araya gelip toplantılar yapmalı öneriler almalı onları dinlemeli ve önerileri bir dosya halinde Ankara'ya taşımalı .