Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi AK Partinin 17'nci kuruluş yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında AK Partinin, Türkiye’nin kâbus dolu günlerinde milletin umudu olarak ortaya çıktığını ve Milletin desteğiyle 17 yıldır Türkiye'yi yaptığı reform ve yatırımlarla dünya devleti haline getirdiğini vurguladı. 


AK Parti, kurulduğu günden bu yana Millete hizmet için durmadan çalıştığını ifade eden Revi “ Partimiz kurulduğu günden itibaren her türlü engellemelere rağmen Milletimize hizmet etmeyi sürdürüyor. Milletin yolundan çıkmayan ve millete hizmetten bıkmayan AK Parti insan odaklı yaklaşımıyla yaptığı büyük icraatlarla Türkiye’nin partisi olmaya devam edecektir.” dedi. 


AK Partinin Türk Siyasi Tarihinde çok büyük başarılara imza attığının altını çizen Revi şunları söyledi: “Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 14 Ağustos 2001 günü kurulan partimiz kuruluşundan kısa süre sonra 3 Kasım 2002 seçimlerinden birinci parti çıkarak iktidar oldu. 17 yılda girdiği 14 sandık yarışından da galibiyetle ayrıldık. Allahın izni ve Milletimizin desteğiyle Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde daha büyük başarıların altına imza atmaya devam edeceğiz.” 


Türkiye'yi geleceğe taşıyacak vizyon ve projelerle Milletimize hizmet etmeyi sürdüreceklerini söyleyen Revi “Bu davanın yükünü çeken, cefakar ve fedakar milletimiz ile 17 yıl başarıdan başarıya koştuk. Aynı kararlılıkla bütün engellemelere rağmen yolumuza devam edeceğiz. Partimizin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.” şeklinde konuştu.