Trabzon Araklı İlçesi mevcut Belediye Başkan Adayı ve AK Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi bugün Araklı mitinginde Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ümit Çebi'ye esti gürledi !

Ümit Çebi'ye 'Sen nasıl benim hakkımda Batum'a gitti dersin? İki kelimenden biri ya parke taşı diyorsun ya hakaret ediyorsun. Sen kimsin? Git işine.' diye haykırdı. 'Benim neler yaptığımı halkım biliyor' dedi.

Daha sonra Konuşmacı olarak mikrofonu alan Ak Parti Araklı İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş, 'Araklı Araklı olalı böyle hizmet görmedi. Başbakana yapılan bu saldırılar Türkiye'nin ne kadar başarılı yönetildiğinin göstergesidir.' şeklinde konuştu. Daha sonra ise Bakan Faruk Özak Konuşmacı olarak kürsüye geldi ve Araklı'ya hizmet için yardımlarda bulunan Saffet Çebi, Alican Gümüştaş, Bayram Halil ve Merhum Başkan Yılmaz Çebi'ye teşekkür etti. Sonrasında ise konuşmacı olarak platformda yerini alan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Fevzi Gümrükçüoğlu ise 'Evet, Batum'a Recep Çebi Başkanım değil ama bende çok gittim. Botanik Bahçesini örneklemek için gittim. Şimdi ne olmuş gidersem? Herkesin niyeti belli. Şu anda Çamova'da 102 dönümlük bir Botanik Bahçesi yapıyoruz.' dedi. 'Bakın arkadaşlar Recep Çebi Turup'u Çöp Merkezi olmaktan kurtaran adam. Artık katı atık tesisi yapılmayacak. Salmangaç Geçidine tüneli yaptıran adam. Bayburt'a artık yarım saate gidilecek. Karda ve fırtınada dahi yol açık olacak. Ayrıca Bayburt'a kadar var olan yollarda virajlar kalkacak, 2+1 şerit halinde yeniden yapılacaktır. Bunun peşinden sizleri üniversite ile tanıştıracağız. Araklı Trabzon'un üçüncü büyük ilçesi. Gelin birlik olalım. Araklı'yı yaşanabilir bir şehir yapalım' dedi.

Tören bitiminden sonra Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükcüoğlu Of'taki AK Parti Mitingine ve sonrasında Şalpazarı Mitingine katılmak için alandan ayrıldı. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, makamına ancak 40 dakkikada insanların ilgisi karşısında çok zorlanarak gidebildi.