RECEP ÇEBİ USTALIK DÖNEMİNE 10 BÜYÜK PROJEYLE GİRECEK !

Haber ve fotoğraflar: Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com

Akşam saatlerinde AKP Trabzon İl Başkanlığı'ndaki aday adayları toplantısından hemen önce yönetici kadrosuyla küçük çaplı toplantı yapan Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, toplantı öncesi seçim çalışmaları hakkında sitemiz www.trabzonhaber24.com ‘a konuştu.

“Araklı’ya 250 trilyonluk yatırım yaptık” diyen Başkan Çebi, çalışmalarını anlatmaya şöyle devam etti: “Dağbaşı Bayburt Yolu, Karadere Islahı, Küçükdere Islahı, Gençlik Merkezi, Dağbaşı-Bayburt Tüneli (4.5 km), 192 Adet Toplu Konut, 80 Adet Afet Konutu, Araklı’ya Sanayi Sitesi, İmam Hatip Lisesi’nin Yerinin Kamulaştırılması, SGK Binası Yapımı, Kanalizasyon ve Alt Yapı Çalışmaları, Üniversite Alanı Tahsisi, Kalecik’te Geriatri ve Palyatik Bakım Merkezi, Araklı Sahil Projesi, Kadınlara Sosyal Tesis ve bunlar gibi onlarcası bugüne kadar Araklı’ya kazandırdığımız değerler. Yani birilerinin çıraklık dönemi olarak adlandırdığı dönemi biz ustalıkla atlattık şükürler olsun.

ARAKLI EKONOMİSİ BİR NUMARA

Araklı’da esnafın durumu ve Araklı ekonomisi hakkında ise Başkan Recep Çebi “Araklı ekonomisi büyük bir yükseliş göstermiştir ve şuan gayet iyi bir durumdadır. Bunu ben söylemiyorum, istatistikler söylüyor. Bankaların bize getirmiş olduğu çizelge bunu gösteriyor. Trabzon’da en çok paranın döndüğü ilçe Araklı. Bu durumda Araklı ekonomisinin bozuk olduğunu kimse söyleyemez.

10 BÜYÜK PROJE YOLDA !

Daha ilk dönemlerinde başarıya aç bir şekilde onlarca projeyi hayata geçirdiklerini dile getiren Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, gelecek dönem için de iddialı konuştu. Araklı’da gelecek dönem tekrar başkan olmaları dahilinde 10 büyük projeyi daha hayata geçireceklerini dile getiren Recep Çebi;

“Araklı sahiline 400 dönümlük dolgu yapacağız.
Araklı merkezinden anayola bağlanacak bir yol yapacağız. Çünkü tünelin bulunduğu alandaki giriş yetersiz kalıyor.
Turup ile Araklı sahiline yapacağımız dolgu arasında teleferik yapacağız.
Kaymakamlık ve eski fiskobirlik binasının bulunduğu alana güzel bir şehir merkezi, şehrin göbeğini oluşturacağız.
Turizmi canlandıracağız. Yayla turizmini hayata geçireceğiz. Yılantaş gibi önemli bir yaylamız var.
Pazarcık’ı canlandıracağız. Bir Çaykara’nın marka değeri olan Uzungöl gibi biz de Pazarcık’a sahip çıkacağız.
İçerisinde her türlü sosyal aktivitenin bulanacağı geniş çaplı bir kültür merkezi yapacağız.
Kültürel bir hamamı Araklı’ya kazandıracağız.
Öğrenci yurdu Araklı’nın eksiği, önümüzdeki dönem Allah’ın izniyle onu da yapacağız.
Adliye’nin alt yapısını hazırlıyoruz, hayırlısıyla Araklı adliyesine de kavuşacak.
Ve bizim için en önemli projelerden biri de yaşlılar için barınma evi. Yaşlı vatandaşlarımızı mağdur durumda bırakmayacağız. Onlara bir barınma evi inşaa edeceğiz.


Bu 10 büyük projemizin yanında halkla el ele bir bütün halinde nice projelere imza atacağız. Durmak yok, yola devam!" diyerek sözlerini bitirdi.
- See more at: http://trabzonhaber24.com/news.php?readmore=1295#.Unf7vhCwT9n