AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün'e eski Trabzon Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcılarından Şeref Malkoç'tan destek !

Eski Trabzonlu Milletvekili Şeref Malkoç, Sürmene'ye gelerek AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün ve AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatına 30 Mart 2014 yerel seçimleri için destek verdi.

Beraberinde AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatı ve AK Parti Sürmene Belediye Meclis Üyesi Adaylarıyla Sürmene Kahraman Köyü'nde merhum Cafer Beykoz'un öğle namazına müteakıp kılınan cenaze törenine katılan Malkoç, daha sonrasında ise AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün ile birlikte Sürmene Sanayi Sitesi esnafını ve Sürmene çarşı esnafını ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretler esnasında kendi hayatından kesitlerle örnekler veren Malkoç'a Sürmene'de ilgi büyüktü. Aslen Sürmeneli olan Malkoç, Trabzon'un sevilen siyasilerinden biri olmanın avantajını kullanarak Sürmene'de halkla kucaklaştı ve AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün'e desteğinin tam olduğunu girdiği her iş yerinde belirtti.

Sürmene'den ayrılacağı esnada AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şeref Malkoç, "Görüyorum ki Sürmene'de tam olarak birlik ve beraberlik ortamı oluşturulmuş ve koordineli bir çalışma sistemi var. Halkın tepkisi çok olumlu. Ben 30 Mart akşamı Sürmene'nin oy oranını an be an takip edeceğim. İnanıyorum ki Sürmene, AK Parti'nin sandıkta en yüksek oy oranına sahip olduğu ilçelerden biri olacaktır. Çalışmalarınızda başarılar dilerim." şeklinde konuşma yaparak Sürmene'ye veda etti..