AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu, AK Parti Sürmene İlçe Teşkilatı, AK Parti Sürmene Kadın Kolları Teşkilatı ve AK Parti Sürmene Belediye Meclis Üyesi Adayları ile günün erken saatlerinde Sürmene Devlet Hastanesini ve sonrasında da Sürmene Aile Sağlığı Merkezini (Sağlık Ocağı) ziyaret ederek doktorların, sağlıkçıların ve hastane personelinin 14 Mart Dünya Tıp Bayramını kutladı.

Üstün, sonrasında ise kendi doğduğu yer olan Sürmene Ormanseven Beldesi'ne giderek ilk küçük çaplı mitingini düzenledi. Mitinge Ormanseven halkının büyük bir çoğunluğu katıldı ve Üstün'e desteklerini esirgemeceklerini alkışlarıyla gösterdiler..

Üstün, Ormanseven'de "Sürmene'ye hizmet için aday olduğumu hepiniz benim kadar iyi biliyorsunuz. Çünkü hepiniz beni çok iyi tanıyorsunuz. Bugün doğduğum, büyüdüğüm yerde; Ormanseven'deyim. Ormanseven halkının beni şu anda olduğu gibi sandıkta da destekleyeceğini biliyorum, buna canı gönülden inanıyorum. Ormanseven halkından, Ormanseven'deki sandıklara yansıyacak tarihi bir oy bekliyorum. Aynı şekilde Sürmene'de de Trabzon ilçeleri arasındaki en yüksek oy oranınıyla seçimi kazanacağımıza inanıyorum. Aldığımız bu başarılı sonuçla alnımızın akıyla, göğsümüzü gere gere hizmeti istemeye; meclisin, bakanların, gereken bütün mercilerin kapısını aşındırmaya gideceğiz. Bunun için gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Sürmene'nin sadece 5 yılını değil, önümüzdeki 20-30 yılını kuracak projelerle geliyoruz. Bu projelerimizi ve fazlasını daha hızlı bir şekilde yapabilmek için hepinizin hem büyükşehirde hemde Sürmene'de ülkemizin iktidar partisi olan AK Parti'ye desteğini istiyoruaz." şeklinde konuştu.

AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün, miting sonrasında ise beraberinde AK Parti Trabzon Milletvekili Safiye Seymenoğlu ile Sürmene esnafını ziyaret ederek esnafın derdini Trabzon'un en tecrübeli vekillerinden Safiye Seymenoğlu ile birlikte dinledi ve esnaftan destek istedi.

Muharrem Altıntaş
www.trabzonhaber24.com