AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün günün erken saatlerinde seçim çalışmalarına Sürmene'nin köklü beldelerinden olan Çamburnu'nda başladı.

Büyükşehir yasasıyla beldelerin ve köylerin ilçelere bağlanıp mahalle olmasıyla birlikte oy ağı genişleyen illerden biri de Trabzon oldu. Bu sebeple Sürmene'nin köylerini, mahallelerini ve beldelerini adım adım, ev ev dolaşan AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Rahmi Üstün beraberinde AK Parti Sürmene İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, AK Parti Sürmene Belediye Meclis Üyesi Adayları ve AK Parti Sürmene Kadın Kolları Teşkilatı ile Sürmene'nin Çamburnu Beldesi'nin büyük bir çoğunluğunu ev ev gezerek selamladı, belde sakinlerinin sıkıntılarını yerinde dinledi.

Daha sonrasında merhum Kemal Kalafat'ın ikindi namazına müteakip Petekli Köyü'nde kılınan cenaze törenine katılan Üstün, akşam saatlerinde ise Sürmene Toki Konutları sakinleriyle bir araya gelerek sorunlarını dinleyerek destek istedi. Gittiği her mahallede, dernekte aradığı desteği bulan Üstün, Toki Konutlarında da aradığı desteği buldu.

Üstün, günü geç saatlerde bir derneğin toplantısına katılarak sona erdirdi.