İYİ PARTİ TAM KADRO SAHADA 

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, Belediye Meclis Üyesi Berrin Erkuloğlu ve partililerle birlikte önce Kireçhane Mahallesine giden Örs, burada pazar yerini  ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. İYİ Parti heyetinin ikinci durağı da Karlık Mahallesi oldu. 

NE HESAPLARI NE DE TAKVİMLERİ TUTTU! 

Kireçhane ve Karlık ziyaretleri sonrası açıklama yapan Milletvekili Örs "Enflasyondaki artış durdurulamıyor. Hayat pahalılığı aldı başını gitti. Enflasyon canavarı emeklinin maaşını, çalışanın ücretini yutuyor. İktidar her seferinde “enflasyon düşecek” diyor ama bugüne kadar ne hesapları, ne de takvimleri tuttu. İktidarın program hedeflerinin hiçbirinin tutmadığını gördük. Her yeni hedefte daha ileri bir tarih vermek zorunda kaldılar." dedi. 

VATANDAŞA SABIR, SARAYA ŞATAFAT! 

Millet geçim derdinde iken iktidarın lüks ve şatafattan vazgeçmediğine dikkat çeken Örs şu ifadeleri kullandı "İşsizlik, hayat pahalılığı ve zamlar vatandaşın en önemli sorunları oldu. Millet geçim derdinde, ayakta kalma mücadelesi veriyor. İktidara baktığımızda ise israf ve safahat devam ediyor. İktidar sahipleri  vatandaşa tasarruf tavsiye ediyor, sabır istiyor ama 'itibardan tasarruf olmaz' safsatasıyla sarayda israf ve safahat devam ediyor. 

AZ KALDI! 

Bunu artık bütün Türkiye görüyor ve  biliyor. Millet artık bu iktidardan kurtulmak istiyor ve sandığı bekliyor, Biz de diyoruz ki "Az kaldı, Biz geleceğiz ve İYİ Parti iktidarında, enflasyon başta olmak üzere şu dönemde yaşadığımız her sıkıntının üstesinden geleceğiz."