Örs, beraberinde İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Vakfıkebir İlçe Başkanı Alpaslan Beşli, Belediye Meclis Üyeleri ve yöneticilerle birlikte Vakfıkebir ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu, esnaf ve vatandaşlarla görüştü. 


TAM KADRO SAHADAYIZ! 

Toplumun ekonomik çıkmaz içinde geçim sıkıntısı yaşadığını belirten Milletvekili Hüseyin Örs, "Gittiğimiz her yerde esnafı ziyaret ediyor, vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Gördüğümüz şu ki, bu iktidar kredisini tüketmiş, milletin gözünden düşmüştür. Toplumun her kesimi ekonomik çıkmaz içerisinde. Ülkenin her tarafında olduğu gibi Trabzon'da da değişim beklentisi hakim. Vatandaşlarımızın her geçen gün daha da zor duruma düştüğü, ülke ekonomisinin daha da dibe vurduğu bir süreç yaşıyoruz.

MİLLET SEÇİM İSTİYOR 

Ekonomiden istihdama, eğitimden sağlığa her alanda sorun var. Ve bu sorunların temeli, yanlış bir yönetim sistemine, liyakatten uzak yanlı ve yanlış politikalara dayanıyor. Çare seçimdir. Millet seçim istiyor. Yapılacak ilk seçimde İYİ Parti olarak, bu sisteme son verecek ülkeyi ve milletimizi refaha kavuşturacağız." dedi. 

EKONOMİDE GÜVEN SORUNU VAR 

Ülkenin çok zor günlerden geçtiğini söyleyen Örs, "Milletimiz yüksek enflasyon altında eziliyor. Dolayısıyla alım gücü düşüyor, geçim sıkıntısı had safhada yaşanıyor. İktidar partisinin uygulamaları durumu içinden daha da çıkılmaz hale sokuyor. Bugün ülkemizde uygulanan ekonomi politikalarının başka ülkelerde karşılığı yok. Ülke ekonomisine güven kalmadı. Ak Parti'nin bu tavrı sonucunda, ne kaldıysa onu da kaybediyoruz." ifadelerini kullandı.