OF BELEDİYE BAŞKANI SALİM SALİH SARIALİOĞLU ÇOCUKLARIN ELLERİNİ ÖPTÜ

Trabzon Of Belediye Başkanı Salim SarıAlioğlu'ndan Onurlu davranış .Başkan Salim Sarı Alioğlu Onur ve Taktir alan Öğrencileri tebrik etti tek tek ellerinden öptü hediyelerini verdi ve hatıra Fotoğrafı Çektirdi.Başkan Salim sarı Oğlunun yapmış olduğu Bu onurlu davranış karne alan Öğrencileri çok mutlu etti. 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, ilk ve orta dereceli okullarda başlayan yarıyıl tatili nedeniyle öğretmenler, öğrenciler ve velilere yönelik bir mesaj yayınladı.

Bugün itibariyle 2014 – 2015 eğitim öğretim döneminin birinci yarıyılını bitirmiş bulunmaktayız. Acısıyla tatlısıyla geçirdiğimiz bu yarıyılın sonunda ilçemiz Of’ta 7.554 öğrencimiz karnelerini alacaklar.

Başkan Sarıalioğlu’nun yarıyıl tatili mesajının tamamı şöyle;

Sevgili öğrenciler;

2014-2015 eğitim ve öğretim döneminde dinlenmeyi hepiniz hak ettiniz. Bu yarıyıl tatilinde bol bol dinlenmeyle birlikte, derslerde eksiklerinizi gidermeye çalışacağınıza ve ikinci yarıyıla hazır halde geleceğinize eminim.

Eğitim, sadece öğretmenlerin çocuklara anlattıklarıyla değil, çocukların fiziksel ve sosyal çevrede geçirdikleri yaşantılarla da gerçekleşir. Tatil bir dinlenme süreci olduğu kadar, değişik etkinliklerin de yapılabileceği bir zamandır. Araştırma, inceleme, gözlem yapma ve en önemlisi de bol bol kitap okumaya yönelmelisiniz.

Değerli Veliler;

Eğitimin üç önemli sacayağından biri olarak, sizlere öğrencilerimiz üzerindeki emeklerinizden dolayı teşekkür etmek isterim. Çocuğunuzun karnesi sizin beklentilerinizi karşılamamış olabilir. Bu durumda onlara, şefkatle yaklaşın. Çocukların özgüvenini zedeleyecek tutumlardan özenle kaçınmanızı, çocuklar üzerinde yıkıcı etkiler oluşturacak tepkiler yerine, yapıcı, onarıcı, destek ve teşvik edici yaklaşımlar benimseyin. İkinci yarıyılda telafisinin olduğunu unutmayarak onlardan desteklerinizi esirgemeyin.

Değerli Meslektaşlarım;

Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Yeni nesi sizlerin eseri olacaktır”. Atatürk ilke ve devrimlerinin bekçisi, aydın, bilinçli, kendine güveni tam, sorgulayıcı, akıl ve bilimle hareket eden nesiller yetiştirmek biz öğretmenlerin görevidir. Bu bilinçle öğrencilerini yetiştiren, onların arkadaşı, sırdaşı, yeri geldiğinde ağabeyi ablası, annesi ve babası olan fedakar ve cefakar öğretmen arkadaşlarım; ilçemizin ve ülkemizin geleceğine sunduğunuz katkılardan dolayı sizi tebrik eder, bundan sonraki eğitim öğretim dönemlerinde de başarılar dilerim. dedi.