MUHAMMET BALTA ;''ONLAR AYDIN DEĞİL KARANLIK İNSANLAR ''
Haber : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon AK Parti Milletvekili Muhammet Balta Ak Parti Trabzon İl Başkanlığının Türkiye'de ilk defa başlatmış olduğu Nöbetçi Milletvekili Uygulamasının Üçüncüsünde Nöbette idi. Milletvekili Muhammet Bata ile Vatandaşlarla istişare ederken yapmış olduğumuz söyleşide Hükumet Aleyhine bildiri yayınlayan Profesörleri sorduk bakın ne cevap verdi. 

 "Aydın değil onlar karanlık olan insanlar.ülkede terör faaliyetlerinin yanında durma ile beraber aydın değil karanlık olan o gizli ilişkileri deşifre ettiler.  Kendilerini artık bu toplumun önünde biz buyuz dediler. Bunlar da hiç bir zaman başarılı olamayacaklardır. Türkiye hukuk devletidir. Onların yaptığı bu ülkeye ihanettir." dedi. Balta sözlerine şu şekilde devam etti: "Bunlar da yargı hukuk önünde gerekli cevabı alacaklarını düşünüyorum. Özellikle ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine karşı olunan faaliyetlerde bizim uyanık olmamız lazım. Bizim bir birimize kenetlenmemiz lazım. Al bayrağın altında yaşamak isteyen herkes bizim kardeşimizdir. Ama bu ülkenin birliğine, bütünlüğüne, bu ülkenin bölünmesi için onların faaliyetlerine yardımcı olan borazanlığını yapanlara verecek cevabımız vardır. Önümüzde ki günlerde elbette gerekli cevapları alacaklardır. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın." diye konuştu. 

Milletvekili Muhammet Balta Trabzon Bölgenin aynasıdır Bizler Trabzon Milletvekilleri ve Bakanlarımızla beraber bir birlerimiz le ahenk içerisinde Trabzon için ve Ülkemiz için vermiş olduğumuz sözlerimizi bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşamaktayız  . Biz hem Trabzon'un hemde Türkiye'nin Milletvekilleriyiz dedi. Muhammet Balta Milletvekili Arkadaşlarımızla Ahenk içerisinde çalışmaktayız sizlere hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz dedi. 

Milletvekili Balta Daha sonra İl Binasına gelerek kayıt yaptıran vatandaşlarla tek tek görüştü görüşme Akşam saatlerinde sonraya kadar devam etti.