CORA, SAHA ÇALIŞMALARINA 
DEVAM EDİYOR

CORA, HIZ KESMİYOR


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonunda ve Genel Kurulda yoğun bir çalışma temposu içerisinde olan, Yurtdışı programlarıyla Türk vatandaşlarla buluşan AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Trabzon’da da programlarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin en doğusundan batısına kadar ayak basmadık yer bırakmayan CORA, hemşehrilerinin cenazelerinde acılarına ortak oluyor, düğünlerde mutluluklarını paylaşıyor, hane ziyaretleri ile gönüllere dokunmaya devam ediyor.

UÇARSU, FINDIKLI VE DERECİK MAHALLESİ’NDEYDİ

Programları kapsamında dün Akçaabat ilçesinin Uçarsu, Fındıklı ve Derecik Mahallelerini ziyaret eden Milletvekili CORA, kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi, vatandaşlarla bir araya geldi, esnafla buluştu. Milletvekili CORA’nın bu ziyaretlerine Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Serkan ÖZDEMİR, AK Parti Akçaabat ilçe yöneticileri ve gençlik kolları da eşlik etti. 

TALEPLERİN ÇÖZÜMÜ NOKTASINDA ANINDA AKSİYON ALDI

Elektrik ve yolla ilgili taleplerin çözümü için ilgili müdürlerle iletişime geçti. AKSA Genel Müdürü Ömer KANDEMİR ile görüşerek Uçarsu Mahallesi’ndeki ahşap elektrik direklerinin değiştirilmesi gerektiğini ve Çamlıca mevkindeki trafonun yetersiz kaldığını ifade ederek gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. TİSKİ Genel Müdürü Ali TEKATAŞ’ı da arayarak gerçekleşen TİSKİ çalışmalarının ardından bozulan yolların onarımının geciktiğini belirtti. Ayrıca Uçarsu nizami futbol sahasında incelemelerde bulunarak burayla ilgili bilgi aldı. Derecik Mahallesi’nde esnafın yolla ve elektrik direkleriyle ilgili problemlerini dinleyerek kısa süre içerisinde aksiyon alacaklarını ifade etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle ilgili konuşan CORA, sürekli sahada olduklarını vurgulayarak, “Milletimizin bize çizdiği istikamet doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlarımızın derdiyle dertleniyor, yaşadıkları sorunlara birlikte çözüm arıyoruz. Milletimizin her bir talebi bize verilen bir ödevdir. Her bir taleple ilgili olarak kendi sorumluluğumuz doğrultusunda bir çözüm ortaya koyuyoruz. Bazı talepleri not alırken bazıların çözümü noktasında anında aksiyon aldık. Tüm farklı kanalları değerlendirerek sorunları çözeceğiz. Gayretimiz, düşüncemiz; millete hizmet etmektir. Sorunların üzerine gitmek, çözüm getirmektir.” ifadelerini kullandı.