MHP TAM KADRO SİSDAĞI ŞENLİKLERİNDE
 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Şalpazarı Sisdağı Şenlikleri olan hızı ile devam ediyor .Sisdağında havanın güzel olması sahilde yaşayan Bölge halkının sıcaktan bunalması ile Sisdağı Yayla şenliklerine hucum ettiler. MHP Trabzon Millet Vekili TBMM Başkan Vekili Koray Aydın Sabah Ankara'dan gelerek MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli,MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Oktay Kaplan ,Ülkü Ocakları İl Başkanı Mihrab Altın Işık,MHP Trabzon Millet Vekili Adayı Hüseyin Örs ,Hayriye Nurcan Yazıcı ,Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız,Belediye Meclis Üyeleri Ali Sağıroğlu,Davut Çakıroğlu,Derviş Köz ve Partililer olduğu halde Sisdağına giderek vatandaşlarla tek tek tokalaşıp sarıldı Bölge halkının dertlerini dinledi vatandaşlarla yemek yedi sohbet edip çaylarını içti . 

Gümüşhane MHP Millet Vekili Mustafa Canlı'da Sisdağı Yayla Şenliklerine katılarak Şenliğe gelen Vatandaşalrı tek tek selamladı.

MHP Trabzon Millet Vekili TBMM Başkan Vekili Koray Aydın ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız birer konuşma yaparak vatandaşlara seslendiler gün birlik günü gün dayanışma günü gün vatana sahip çıkma günüdür dendi.

Açılış Konuşmalarından sonra Bölgesel sanatçıların sahne alması ile birlikte horon ekipleri de sahneye çıktı bölge halkının horana icap etmesi ile yer yerinden oynadı . Sisdağı şenlikleri olan hızı ile devam ediyor hava güneşli ve açık ...