MHP MİLLETVEKİLİ ADAYI HASAN SUİÇMEZ'DEN BAHÇELİ'YE İSYAN 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

  Trabzon MHP Milletvekili Adayı Eğitimci- Tarihçi Hasan Suiçmez'den MHP Genel Başkanı ve İl Başkanlarına açık çağrı gelin yüreğiniz yetiyorsa tartışalım ve o tartışmadan yine 12 Eylül Öncesi olduğu gibi yine kol kola dostça çıkalım oradan dedi ve ekledi.

HASAN SUİÇMEZ ;ELEŞTİRİLERİMİZ KİŞİSEL DEĞİLDİR!
1 Kasım tarihinden itibaren MHP Genel Merkezinin ve Genel Başkanımızın politikalarının yanlışlığını bir ülkücü sorumluluğu ile buradan eleştiriyorum. Görüşlerimde değişiklik meydana getirecek en küçük bir olumlu gelişme henüz olmadı.MHP Trabzon bölgesinden şimdiye kadar üç kez milletvekilliği adaylığına camiamız ve teşkilatlarımızca layik görüldüm. Hiç bir ikbal ve istikbal endişesi taşımadan buna rağmen Genel Başkanımızın yaptığı siyasi ve politik hataların bedelinin camiamızca ödendiğini devamlı seslendirdim.Böyle politika, böyle siyaset olmaz diyorum. Yarım asırdır iktidar bekleyen milyonların bedel ödemeye takatlarının kalmadığını söylüyorum. Benim bu düşüncelerimi seslendiren teşkilatlar Genel merkezimizce hemen görevden alınıp susturuluyor! Türkiye de hangi siyasi partide bu tür uygulamalar olmuştur söylemek mümkünmü dür! Hal böyleyken Genel Başkanımızın bu hastalıklı uygulamasına, verdiği görevi kabul ederek çanak tutan arkadaşlarımızı eleştirdim ve de eleştirmeye devam edeceğim.Merak ediyorum bu arkadaşlarımız davamızın kazanımları ile ilgili neyi istiyorlar da biz bunu görmüyoruz! Ortada bir oyun var o da şudur: Ne pahasına olursa olsun mevcut Cumhurbaşkanını başkan seçtirmek! Yoksa görev alan yönetim kurulu üyeleri arasında benim gibi düşünen bir dizi değerli arkadaşım vardır! İsimlerini yazsam fikirlerini sahiplenecek kadar onurlu olan bu kişileri biliyorum ki ertesi gün kapının önüne koyacaklardır! Böyle siyaset, böyle ülkücülük olur mu! Şahsen davamızla ilgili 300'ün üzerinde seminer ve konferans veren bir kardeşiniz olarak söylüyorum ki; 1999' yılından itibaren uyutuluyoruz ve ülkücülere, ülkücülük unutturuldu! Lütfen uyanalım! Bu mesele senin dediğin olsun, benim dediğim olsun meselesi olacak kadar basit değildir! Sayın Genel Başkanımızın affedilmez hatalarını süsleyip-püsleyerek servis etmenin bir anlamı da yok bir faydası da yok artık!
Bu konuda beni ikna edecek olan her kimse kendisine müteşekkir kalacağımı buradan acıkça yazıyorum ve İl başkanlığına buradan hodri meydan diyorum; Tutun bir salon, basına kapalı yapın bir toplantı, herkes bildiklerini özgürce söylesin, salondan yine 12 Eylül öncesi ruhla ayrılalım! Yüreğiniz yetiyor mu!
Bunu yapamayacaksınız, ülkücü şehitlerimizin ve mağdur-mazlum camiamızın ahı sizleri tutacaktır! Gün yüzü görmeyeceksiniz, rahat uyuyamayacaksınız!
Yoksa benim eleştirilerim kişisel değildir!
En yetersiz ülkücüyü, en donanımlı dalkavuk la asla değişmem bilinsin!