MHP TRABZON İL BAŞKANI MUAMMER DEMELİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ÖRS HAYRAT BELEDİYE BAŞKANINI KAMUOYUNA AÇIKLADI !

MHP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN ÖRS 'BASMADIĞIMIZ TOPRAK TUTMADIĞIMIZ EL GEZMEDİĞİMİZ YER KALMAYACAK !'

Haber ve Fotoğraflar: Ömer Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


Trabzon MHP İl Başkanı Muammer Demeli beraberinde Trabzon Büyük Şehir Belediye MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, MHP Trabzon İl Teşkilatı ve MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ile birlikte Hayrat ilçesinde belediye başkan adaylarını basına ve halka tanıttı.

MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli ve MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ile birlikte Çaykur'dan Emekli Yaşar Öztürk'ü Milliyetçi Hareket Partisi'nin Hayrat Belediye Başkan Adayı olarak açıklarken, "Biz alnı açık, başı dik insanları partimizde barındırıyoruz. Geçmişi kirli olanlarla işimiz yok. Yaşar Öztürk ile Hayrat ilçesinde Belediye Başkanlığını alacağız." şeklinde ifade ettiler .

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Örs ise kendisinin KTÜ'de Öğretim Görevlisi olarak çalıştığını, istifa ederek onurlu insanların olduğu Milliyetçi Hareket Partisi'nden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olduğunu, tüm Trabzon halkına olduğu gibi Hayrat halkına da 31 Mart sabahı hizmet vereceğini, hizmetin yanında sevgilerini de vereceklerini ifade etti. Ayrıca MHP Trabzon Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs "Bizim milletimizden başka kimsemiz yok! İhalemiz yok, paramız yok. Verecek sadece sevgimiz, hoşgörümüz var." dedi.

Örs Şalpazarı'nda hanımlar pazarında yaşlı bir teyzenin yanına çömeldiğini, çok üşüyen dizlerini de atkı ile saran yaşlı teyzenin o soğukta donmakta olan ellerini avuçlarının içine aldığını, ısıtmak için mücadele verirken yaşlı teyzenin kendisine oğlum sen kaç numara ayakkabı giyiyorsun dediğini, kendisinin ise anlamsız bulduğu bu soruya karşılık 43 Numara dediğini, daha sonra teyzenin "E oğlum sen o ayakkabı partisinden değilsin dimi?" diye sorduğunu söyledi. Artık yaşlı, genç herkesin AK Partiye yapışan bu leke ile yaşayacağını, işinin çok zor olduğunu söyledi.

Daha sonra MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli,MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs yanlarına Hayrat Belediye Başkan Adayı Yaşar Öztürk'ü de alarak Hayrat ilçesinde iş yerlerini ve halkı dolaşarak yerel seçimlerde hem Trabzon Büyükşehir Belediye seçimleri için hemde Hayrat İlçe Belediye Başkanlığı için oy istediler. Son olarak ise Belediye Başkan Adayları Yaşar Öztürk ile birlikte Çaykur Hayrat Çay Fabrikası'nı gezerek çalışanları ve halkı kucakladılar.