MHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI HÜSEYİN ÖRS SÜRMENE SALI PAZARINDA HALKLA BULUŞTU !

Haber ve fotoğraflar: Muharrem Altıntaş / www.trabzonhaber24.com


Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs, Milliyetçi Hareket Partisi Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz ile birlikte Sürmene'de halkı ve esnafı ziyaret etti.

Sürmene salı pazarını ve daha sonrasında esnafı gezen ve halkla iç içe olduğunu burada birkez daha ispatlamış olan Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, Milliyetçi Hareket Partisi Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz ile birlikte Sürmene sokaklarında halkla bütünleşirken "Seçimde 2 hocaya oy vereceksiniz. Sürmene için Aydın Hoca, Trabzon için Hüseyin Hoca. Var mısınız?" diye sorarak halkın nabzını yokladı ve her seferinde de "Varız" karşılığını aldı.

Halkın ve esnafın yoğun ilgi gösterdiği MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, kendisi gibi MHP Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz'ın da halktan biri olduğunu ve çalışmaktan yorulmadığını görünce bir nevi daha da inançlı bir şekilde kısacık günde Sürmene'nin dört bir tarafını dolaşırken gördüğü herkese selam vererek hem kendini hemde MHP Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz'ı tanıtmaktan yorulmadı.

Yoğun çalışmaların ardından Hüseyin Örs, MHP Sürmene İlçe Teşkilatı ve MHP Sürmene Belediye Başkan Adayı Aydın Danışmaz ile birlikte Sürmene Pidesi yiyerek ilçeye veda etti.

Ayrıca Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs Sürmene'de ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılınan Ayşe Kol'un cenaze namazına katılarak merhumenin yakınlarına da başsağlığı diledi. - See more at: http://trabzonhaber24.com/news.php?readmore=2062#.UtW46bQgkco