MHP BÜYÜKŞEHİR ADAYI HÜSEYİN ÖRS KUPA SÖZÜ VERDİ !

MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Hüseyin Örs 15 Ocak tarihinde Şalpazarı’na gerçekleştirdiği ziyaretinde karşılaştığı ve gecesine katılmaya söz verdiği Şalpazarlı genç Ferhat Kenan’ın asker gecesine üç hafta sonra, 2 Şubat Pazar günü katıldı ve sözünü yerine getirdi.

Geç saatlerde yapılan geceye katılan Örs, halkın yoğun ilgisi ve alkışları eşliğinde alana girdi. Girer girmez horon halkasına katılan Örs uzun süre horon ettikten sonra aynı yerde bulunan çay salonunda ilçenin ileri gelenleriyle sohbet etti.

MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız ile birlikte katıldığı "Askere Uğurlama Gecesi"nde sahne alan yöresel sanatçı Ağasarlı Gülveren ile birlikte bir süre horon oynayan Dr. Hüseyin Örs Yaptığı konuşmada; "Bu benim Şalpazarı’na üçüncü gelişim…Ve Trabzon'da katıldığım ilk asker uğurlama töreni.. Benim bir oğlum var. Üniversite 3. sınıfta öğrenci. İnşallah Allah bana onu da askere uğurlamayı nasip eder. Buradaki törenden o kadar etkilendim ki, bunu çok samimi olarak söylüyorum. Oğlumu Şalpazarı'na getireceğim. Oğlumun askere uğurlama törenini Şalpazarı'nda yapacağım inşallah" dedi.

Kendisi için yaptırdığı bordo-mavi renkte üzerinde kupa motifi bulunan kravatını boynundan çıkarıp asker adayı Ferhat Kenan'a hediye eden MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hüseyin Örs, "Ferhat askerden dönene kadar biz de kupayı Trabzon'a getireceğiz inşallah" diye konuştu.