Ben; Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu ,1965 Of/Trabzon doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum.
Sizlerle yıllardır ülkemizi daha iyi yarınlara ulaştırmak için verdiğimiz kutlu bir yolculuk içerisindeyiz. Bugün bu mücadelemizi yine birlikte yan yana sürdürmek ve birlikte başarmak için huzurlarınızdayım. Hepinizin bildiği gibi içinde bulunduğumuz ayın 28'sinde Yeni İl Başkanımızı ve Yönetimini seçmek üzere Kongremizi gerçekleştireceğiz. Gelinen süreçte, İl başkanımız Sn. Azmi Kuvvetli’nin aday olmama kararı üzerine, Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım ve de teşkilattan gelen talepler doğrultusunda İYİ parti İl başkan adayı olarak  huzurlarınızdayım. Başkanımıza mücadele ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bu partinin Kurucu  üyelerindenim. Halen il Başkan vekilliği görevindeyim. Teşkilatımızı yakından tanıyor ve biliyorum, İl Başkanlığının zor bir görev olduğunun da bilincindeyim.  İl kongremizin hak edenin kazandığı demokrasi şöleni gibi geçecek bir seçim ile sonlanmasını temenni ediyorum. Tüm paydaşlarımızla birlik ve uyum içerisinde olacağımız bir yönetim vadediyorum. Ortak amacımız İYİ Partiyi iktidar, Genel Başkanımızı da Başbakan yapmaktır.
Ülkemiz çok zor bir dönemden geçiyor. Bir yanda ekonomik sıkıntı ile beli bükülen milletimiz;  diğer yandan ayrıştırıcı kutuplaştırıcı bir siyasete kurban ediliyor. İşsizlik, hayat pahalılığı, adaletsizlik, sağlık ve eğitim sistemimizdeki çarpıklıklar ile boğulan ülkemizde bugün Sayın Meral Akşener ve İYİ Parti milletimizin tek umudu olmuştur. 
Bize düşen de bu teveccühe layık olmaktır. Partimizin iktidara yürüdüğü şu günlerde, yaklaşan ve Türkiye'nin kader seçimi olarak gördüğümüz genel seçimlere bir kaç ay kala ayrıştırmadan, bütünleştirerek, tüm teşkilatları ile birlikte ve bir olarak çalışacak bir İl yönetimi ile delegelerimizin desteklerine talip olacağız.
 Bizler Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş felsefesine ve Büyük Atatürk'ün ortaya koyduğu vizyona inanan, bu yolda Sayın Meral Akşener'in liderliğiyle iktidara yürüyen ve partimizin başarısı için yola çıkmış kişileriz. Bu yolculuğun sonu İYİ Parti'yi iktidar, Sayın Meral Akşener'i Başbakan yapacaktır”
İYİ Parti var olan bütün yanlışların doğrusunu ortaya koymak, tesis etmek için kuruldu. Bir tepkiden doğan büyük bir umuduz biz. Biz bu ülke gençliğinin mavi denizlere yelkenleri sürme Hayaliyiz, heyecanıyız..
Dünün yanlışlarını, yanılgılarını ve maalesef vurgulamak istiyorum ki hastalıklı siyaset alışkanlıklarını çocuklarımıza umut diye sunamayız.. Buna hakkımız yok, olmamalı.
Hepimiz özeleştiri yapmak ve aynadaki suretimiz ile yüzleşmek zorundayız. Kendine ait ve kendi adına karar veremeyenler, karar ortaya koyamayanlar ve bu parti adına emek ortaya
Koyan insanları küçücük menfaatlere kurban edenler de kendileriyle yüzleşmeliler.
Geç de olsa gecikmiş olmamak adına, partim ve ülkem için hasıl olan endişelerimin karşısında durmamaya ve aday olmaya karar verdim.Yapılacak olan  İl kongresinde İYİ Parti İl Başkanlığı’na adayım, Bu kararı almama vesile olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz müsterih olun buralarda bir yerlerde tek amacı İYİ bir parti ve iyi bir ÜLKE inşa etmek isteyen birileri var ve hep olacak. Kongremize giden kısa yolda koşabildiğim En yüksek hızla, ulaşabildiğim her gönle hitap edeceğime, teşkilatlarımızla  İYİ Parti’yi birinci parti yapacağımıza inancım sonsuzdur.
Bu duygu ve düşüncelerle, bahsettiğim hususlarda mücadele vermek üzere, sorumluluk almış bulunuyoruz.  İYİ Parti Trabzon İl Başkan Adayı olarak, dahil olduğum bu sürecin şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.