KKTC ÜLKÜ OCAKLARI 1974 KIBRIS HAREKATINI KUTLADI 

Haber ; Yeşim Altıntaş  www.trabzonhaber24.com KKTC / Lefkoşa 


KKTC Ülkü Ocakları 20 Temmuz 1974 Barış Harekatında Şehit düşen vatan evlatlarını unutmadılar .KKTC Ülkü Ocakları Kıbrıs'ta bir gece düzenleyerek Kıbrıs Barış Harekatını andı ve dua ettiler Daha sonra KKTC Ülkü Ocakları Genel Başkanı Adem Yurdagül bir açıklama yaptı işte o açıklama ; 

20 Temmuz 1974 tarihinde Türk milleti büyük bir bedel ödeyerek şehit kanları ile sulanmış topraklarımıza Türkiye'nin müdahalesi ile Kıbrıs Türk'ü barış,huzur ve özgürlük ortamına kavuşmuştur. Her türlü amborga ve tanınmama tehdidi ile karşı karşıya kalan ve bunlara rağmen ayakta dimdik duran Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşayacağına inancımız tamdır. 20 Temmuz mutlu barış harekatı münasebeti ile barış ve özgürlük bayramı olarak kutlanan bugünü sadece Kıbrıs Türk halkının değil Yüce Türk milletinin de bayramıdır.
Bu vesile ile 20 Temmuz barış harekatının kahramanlarını unutmadık. Vatan ve millet için kendilerini feda eden aziz şehitlerimizi saygı ile anıyoruz , gazilerimize ise şükranlarımızı sunuyoruz.
Türk milletinin 20 Temmuz barış ve özgürlük bayramını bir kez daha kutluyorum. K.K.T.C. halkının daima yanınızdayız, Yolunuz yolumuzdur.
Adem Yurdagül
K.K.T.C. Ülkü Ocakları
Genel başkanı