Sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın katılımıyla beraberinde Koray Aydın ile yaptığı mitingde MHP Trabzon Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, büyük ilgi görerek kamuoyunda yankı uyandırdı.

'Miting var!' söylemlerinden sonra herkesin genel başkan Devlet Bahçeli'yi beklemesi ve görememesi üzerine büyük bir hayal kırıklığı olacağı beklenirken hoca tüm dengeleri alt üst etti. Yaptığı bütün konuşmalarda ben siyaset bilmem, ben politika da bilmem, ben doğruluk; dürüstlük bilirim şeklinde vurgulamalar yapan MHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Örs, Trabzon Meydanında kimsenin aklının ucundan dahi geçirmeyeceği kadar büyük bir kalabalığa seslendi. Koray Aydın'ın Ortahisar tamam, Trabzon'da bizim, buna kimse mani olamayacak naraları attığı günlerde mitinge katılarak Örs'ün yanında olup, ona destek olması bir ve bütün olma yolunda atılan en önemli adımlardan biriydi tabikide.

Mustafa Yıldızdoğan'ın da şarkıları, türküleriyle eşlik ettiği Örs, miting boyunca taraflı tarafsız miting için alanı dolduran herkes tarafından alkışlandı. 'Hoca varsa sıkıntı yok' sloganıyla yola çıkan Örs için artık herkes hemfikirdi. Hoca Trabzon'da MHP'nin belkide tarihi oy alacağı bir seçimi yaşatacaktı herkese. Sıcaklığıyla, samimiyetiyle hafızalara kazınacak, belkide birdahaki dönem Trabzon Milletvekili olacak.

Trabzonluluğu, Trabzonsporluluğu ile bilinen 'HOCA' Trabzon ile bir marka olacak.
Seçimin sonucu ne olursa olsun;
Dik duruşuyla 'HOCA' kazanacak, Trabzon kazanacak.

Muharrem Altıntaş
www.trabzonhaber24.com