Muhalefet partilerinin temsilcilerinin davranışlarını eleştiren Özdemir, “Muhalefet parti liderlerinin bugünlerde İktidara gelince söyleyip, parmak sallayarak Belediye başkanlarını, esnafı, çiftçileri, öğretmenleri, memurları ve yatırımcıları tehdit ederek yapmak istediklerinin adı "Siyaset" olamaz.. İktidar partisinin temsilcisi olan bizlere yakışan ilçemizde doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilmektir.. Şartlar ne olursa olsun, doğrudan, güzelden, adil olandan, faydalı olandan kısacası hak olandan yana olmaktır..” dedi.

“Yomra İlçemize her türlü katkıyı sağlamak bizim boynumuzun borcudur..”

Yomra’nın faydasını düşündüklerini ifade eden İlçe Başkanı Bakan ziyaretlerinden bahsetti, “Geçtiğimiz aylarda Milletvekillerimiz ve İlçe Belediye Başkanımızı buluşturup Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'u ziyaret etmiş, Yomra adına kayda değer güzel katkılar elde etmiştik.. Bugünler de, 
Büyükşehir Belediyemizin yol asfaltlama ve betonlama konusunda ilçemize gösterdiği hassasiyet için, Özellikle 15 Temmuz şehidimiz Sedat Kaplan'ın kabrine giden yolun betonlamasının bitirilmiş olması sebebiyle Büyükşehir Belediye Başkanımıza müteşekkiriz.. 
Şimdi de, Yomra ilçemizin sokak cephe güzelleştirmesine katkı sağlamak adına   gerekli teminatın alınabilmesi ve Projenin gerçekleştirilebilmesi için Yomra İlçe Belediyemizin talebinin takibini ve olumlu sonuç elde edilmesinin çabasını gösterdik.. 
Teminat talebinin onaylanmasına  
katkı sağlayan AK Parti Trabzon İl Başkanımız Dr. Sezgin Mumcu'ya ve Milletvekillerimize şükranlarımı sunuyorum.. 

Herşey Yomra'mız için..” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.