HALUK PEKŞEN TRABZON'A VERİLEN SÖZLERİ TUTSUNLAR 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 CHP Trabzon Milletvekili Av.Haluk Pekşen TBMM Hafta sonu tatile girince ilk işi Trabzon ve İlçelerini tek gezerek teşkilatları ile bir araya gelmek oldu. Milletvekili Haluk Pekşen bu gün Önce TRabzon CHP İl Başkanlığında daha sonra Akçaabat ,Arsin ,Sürmene  ve Yomra CHP İlçe Başkanlıklarını tek tek dolaşarak TBMM'deki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Pekşen Teşkilatlarda yaptığı konuşmalarda ;

Sürmene Kutlular Çöp Merkezi halkı zehirlemeye devam ediyor Çevre Bakanına söyledim gel 10 Dakika sen dur orada istediğini yapacağım halk tek tek zehirlenip ölüyor . Pekşen Söz Verdiler Sürmene Çamburnu Kutlular Mahallesi Komple İstimlak edilecek bunun peşini bırakmayız . 

ÇİKOLATA İMALATI 
Biz Seçim Öncesi söyledik Fındık bizde gelin Fındık fabriakalrına bir iki ilave ederek Fındığımızı Çikolataya dönüştürelim bölge halkı daha çok kazansın fındıkta bedavaya gitmesin . Pekşen bu projemizi AK Partili Milletvekilleride geldi sordu onlarda çok heyecanlandı destek vereceklerini söylediler inşallah veridkleri sözü tutarlarda üretici kazanır dedi. 

BİZ OLMASAK AKYAZI BİTMEZ 
CHP Trabzon Milletvekili Av.Haluk Pekşen Bizi Akyazı Stadının İnşaatında çalışmakta olan Mühendisler arıyor siz bastırdınız inşaat hızlandı lütfen az daha bastırın da bu inşaatı bitirip gidelim buradan diyorlar . 

URFA'DA ÇİFTÇİYİ SOKAĞA DÖKTÜLER 
CHP Trabzon Milletvekili Av.Haluk Pekşen Urfa'ya gittim Çiftçi ile halka tek tek görüştüm GAP Projesi yatmış yatırımlar bitmiş durmuş vaziyette üreticiden elektriği fazla paraya satıyorlardı bakın meclise taşıdım şimdi gitti bakanlar Çiftçi ile oturdular masaya orta yol bulundu dedi. 

“Trabzon’a yatırım sözü verdiler hani hiçbir şey yok. Yatırımı bırak Trabzon valisine bir şey bile yapmadılar. Yat limanı koca bir palavra. Avni Aker’in yerini park yapacağız dediler var mı bir adım yok. Erzincan’dan Trabzon’a tren dediler var mı böyle bir şey yok. Ulaştırma bakanı diyor ki bu Atatürk’ün projesi doğru ama benim şu anda böyle bir param yok bunu şu anda yapamam. E kanunu bulvarını yap diyoruz ama kamulaştırması çok tutuyor diyorlar. E seçimlerde böyle söylemediniz. O seçim zamanındaydı''

. ''Yok arkadaşlar bunlar 2 şey için geldiler. 1 Cumhuriyetle çatışmak için 2 Cumhuriyetin bütün değerlerini yağmalayıp yok etmek için. Şimdi yağmalanacak bir şey kalmadı. Yağma dönemi bitti onun için şimdi başladılar masadaki hesabı sen öde ben ödeye” 

HANİ HAZİRANDA BİTECEKTİ
. "Ben haziran ayında bitmez dedim bitecek bizden de özür dileyecekler dediler. Bakıyoruz şu an kim bitecek diyebilir. Sezona bile yetişmez sezona. Ama göreceksiniz o 5 vekili Trabzon'da sokağa çıkamaz hale getireceğiz."

. "Bölge idare mahkemesini adalet bakanı niye açıklayamadı. Samsun yerine burası açılabilirdi. Ama hayır açılmadı. Neden çünkü diyorlar ki Trabzon zaten oy veriyor."