GÜMRÜKÇÜOÜLU FEDERASYONU UYARDI !

Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu akşam Çay TV’de katıldığı programda Halil İbrahim İleli’nin sorularını yanıtladı. Özellikle Yargıtay’ın şike kararlarını onamasının ardından TFF’nin bu konuda her hangi bir girişimde bulunmamasını eleştiren Başkan Gümrükçüoğlu, federasyona uyarıda bulundu.

Gümrükçüoğlu, “Bu eylemler ve adalet Trabzonspor’a hak ettiği kupayı getirecektir. Her sahada olduğu gibi üstünlerin hukuku yoktur, hukukun üstünlüğü vardır. Trabzon halkının temsilcisi olarak Trabzon halkının adeta sesi olarak ifade ettik dedik ki, hak adalet ve hukukun üstünlüğünü istiyoruz. Trabzon halkı futbolu seviyor. Dünyada herkes 2010-2011 şampiyonunun Trabzonspor olduğunu biliyor. Hukuki yollar tüketilmiştir. Peki TFF ne yapması lazım. Bunları kararları önüne alıp güzelce değerlendirip şampiyonluğu Trabzonspor adına tescil etmesi lazım. Gereken budur. Biz kadir şinas insanlarız. Sabırlı insanlarız. Ama hak adalet ve hukukun üstünlüğünü istiyoruz” dedi.

Gümrükçüoğlu şöyle devam etti:

“Bu gerçekleşmeyecek olursa bu büyük boyuta ulaşmış olur. Türkiye’de 4 milyonu aşkın Trabzonlu ile, diğer şehirde ki taraftarları Avrupa’da ki taraftarları adına bu adalet gerçekleşmeli. Aksi takdirde bir halkın, bu mert yüreklerin kendilerinin aşağılanmalarını kabul etmeyeceklerini dünya bilsin.
Bir halkın adalet için ayağa kalkışını, haykırışını, ismini şike anıtı olarak koyarak da burada tescil ederiz” dedi.