Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin de katıldığı programa gençler yoğun ilgi ve katılım gösterdi.

Araklı Belediyesi Bayrak Kafe Sosyal tesislerinde yapılan programda gençlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sevgilerinin görülmeye ve hissedilmeye değer olduğunu kaydeden AK Parti Araklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi, burada yaptığı konuşmada “İlk oyum AK Parti’ye ilk oyum Erdoğan’a” sloganı ile çıktığımız bu yolda 2023 seçimlerinde genç ve dinamik teşkilatlarımızla Cumhurbaşkanımıza desteğimiz her daim devam edecektir. Bu yolda yanımızda olan Belediye Başkanımıza gençler adına teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlere yönelik birçok atılım yaptığını belirten Başkan Çebi, yurtlardaki internet kotasının artırılması, bedelli askerliğin kapsamının genişletilmesi, öğrenci affı, yaz aylarında KYK yurtlarında gençlerin ücretsiz konaklaması, yurt kontenjanlarının artırılması ve öğrenim kredilerinin geri ödenmesinde sadece anaparanın alınması, seçilme yaşının 18’e düşürülmesi gibi birçok hususu neticeye ulaştırdığını kaydetti.

Gençlerin Erdoğan'a güvendiğini vurgulayan Başkan Çebi, "Sandığa attığınız oy pusulasındaki tercihinizle, kendi geleceğinizi şekillendireceksiniz. Biz o ecdadın torunlarıyız, biz gençliğimize güveniyor ve inanıyoruz. Gençlerin sandığa gitme oranı arttıkça AK Parti’nin oyu arttı. İnşallah 2023 seçimlerinin yapıldığı günde yine gençlerimizle omuz omuza yol alacak. Bu onurlu bayrak yarışında sizlerin arasından çıkacak; siyaset, bürokrasi, bilim, kültür, sanat, girişimci gençlerimize devredene kadar durmadan, gece-gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Araklı’da  “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum AK Parti’ye Gençlik Buluşması” ülkemize hayırlı olsun” diye konuştu.