Genç: Sözümüzün arkasındayız 

Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com  

Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Gözalan Mahallesi Kalkındırma ve Dayanışma Derneği ile muhtarlık hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılış töreninde konuşan Başkan Ahmet Metin Genç, belediye bütçesinin çok önemli bir bölümünü yol yapımına ayırdıklarını belirterek, "Sözümüzün  arkasındayız. İlçemizin sınırları içindeki 85 mahallemizin yollarını betonuyla asfaltıyla, sizlerin layık olduğu şekilde inşallah görev süremizin sonunda bu yollarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Belediyemizin bütçesinin çok çok önemli bir kısmını bu yollarımıza ayırıyoruz." dedi. 
"GÜÇLÜ BİR DEVLET OLMAMIZA İTİRAZ ETTİLER"
Başkan Genç, "Cenabı Allah'ın emri olan ve Peygamberimizin ifadesiyle de yaratılmışların en hayırlısı yaratılmışlara hizmet edendir anlayışıyla bugün burada hayırlı güzel bir hizmetin açılışını yapacağız. Biz sürekli ifade ettiğimiz üzere bu yörenin insanı bayrak ve ezan söz konusu olduğu zaman bedeli ne olursa olsun her zaman ayaktadır. 15 Temmuz'da gece saat 01.30'da Trabzon meydanı hiç olmadığı kadar hınca hınç kalabalıktı. Ne adına ezanlarımızın susmaması adına. Ezanlarımızı susturmak isteyenlere karşı bir duruştu. Bayrağımızın bağımsız bir şekilde gönderde dalgalanmasını sağlamak adına. Bu şanlı bayrağımızın gönderde bağımsız bir şekilde dalgalanmasına itiraz ettiler. Ve bu topraklar üzerinde inancıyla hareket eden bağımsız, hür bir devletin, güçlü bir devletin olmasına itiraz ettiler. Ama bu millet de 15 Temmuz'da buna dur dedi. O nedenle bütün Trabzon'a olduğu gibi Ortahisar ilçemizin 85 mahallesine ve bütün  şehir sathına hizmet etmek bizim için onur ve gurur vesilesidir. En büyük şereftir. Ne mutlu bize ki Cenabı Allah bize bu güzel topraklara hizmet etmek makamını bize nasip etti." diye konuştu.  
"CUMHURBAŞKANIMIZIN HİZMET KERVANINDAYIZ"
Verdikleri sözlerin her zaman arkasında olduklarını belirten Başkan Genç, "İlçemizin sınırları içindeki 85 mahallemizin yollarını betonuyla asfaltıyla, sizlerin layık olduğu şekilde inşallah görev süremizin sonunda tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Sözümüzün  arkasındayız. Belediyemizin bütçesinin çok çok önemli bir kısmını bu yollarımıza ayırıyoruz. Hizmet etmeye devam edeceğiz. Cenab-ı Allah bizlere, muhtarlarımıza, makam ve mevki sahibi olan bütün arkadaşlarımıza, kendisini milletine, memleketine hizmete adamış olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın  hizmet kervanında olmayı nasip etti. Bundan da son derece mutluyuz ve gururluyuz." ifadelerine yer verdi.  
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş ise konuşmasında muhtarların daha iyi ve  bütün gereksinimleri karşılayacak binalarda vatandaşlara hizmet verebilmelerini sağlamak için çalıştıklarını belirterek, "AK Parti olarak 15 yıldır sizlerden güç alıyoruz. Hizmetlerimizi sizlerin desteği, teşviki ve heyecanıyla sürdürüyoruz. Hem muhtarlarımız, hem vatandaşlarımız hem de değerli belediye başkanlarımızla sizlerin ne eksiği varsa, ne ihtiyacı varsa imkanlarımızı da zorlayarak bunları karşılamaya çalışıyoruz. İnşallah burada kurulan derneğimiz ve muhtarlık binamızla Gözalan Mahallemiz daha iyi hizmet alacak ve sizlere daha güzel hizmetler sunmaya devam edecektir. Ben başta Başkanımız olmak üzere emeği geçen muhtarlarımıza ve siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu. 
"VATANDAŞLARIMIZ HİZMETİN EN GÜZELİNİ HAK EDİYOR"
Trabzon Muhtarlar Federasyonu Başkanı Bekir Aktürk ise muhtarların vatandaşla devlet arasında irtibatı sağlayan en önemli halkayı oluşturduklarını belirterek, "Bütün muhtarlarımızın fiziki olarak daha iyi mekanlarda hizmet verebilmesi çok önemlidir. Ortahisar Belediyesi bugüne kadar hizmete soktuğu muhtarlık binalarıyla vatandaşlarımıza daha iyi hizmeti sunmak için muhtarlara çok büyük destek sağlamıştır. Sizlerin de şahit olduğu gibi muhtarlık binalarımız birer birer hizmete giriyor. Sizler bu yeni mekanlarda vatandaşlarımıza en güzel, en kaliteli hizmeti sunmak için gayret edeceksiniz. Çünkü vatandaşlarımızın hizmetin en güzelini, en iyisini hak ediyor. Bu güzel eserlerin ortaya çıkmasında çok büyük emekleri olan Başkanımız Ahmet Metin Genç olmak üzere gayret eden herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum." diye konuştu. 
DAHA GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ
Gözalan Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Velioğlu ise konuşmasında Ortahisar Belediyesi'nin bugüne kadar Gözalan Mahallesi'nde yol çalışmaları başta olmak muhtarlık binası gibi birçok hizmeti hayata geçirdiğini ifade ederek, "Bizim için en önemli şey hizmetin yanında başkanımızın bizzat yanımızda olduğunu görmek . Ahmet Başkanımız hem bu hizmetleri yapıyor hem de bizimle istişare ediyor. Her türlü isteğimizi, sıkıntımızı, ihtiyacımızı kendisine hiç çekinmeden iletiyoruz. Bunların çok çok önemli olduğunu düşünüyorum. İnşallah bundan sonra da mahallemize ve diğer bütün mahallere bu birlikteliği devam ettirerek daha güzel hizmetlere imza atacağız. Ben bir kez daha başta başkanımız olmak üzere, bu hizmetlerde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olmasını diliyorum." sözlerine yer verdi. Törenin sonunda Gözalan Mahallesi Muhtarı Abdülkadir Velioğlu tarafından Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e plaket takdim edildi.